Blikk információi szerint Cicciolina, azaz Staller Ilona nagy bajba került Olaszországban. Még 2011-ben egy kutyatámadás okán kártérítést igényelt egy olasz biztosítótól, azonban az orvosi igazolást adó orvosnak nem volt kamarai tagsága, így nem igazolhatta a munkaképtelenséget, ez pedig biztosítási csalásnak minősül. Stallert olasz férje, Luca di Carlo védi (aki hazájában sztárügyvédnek számít), azonban ennek ellenére első fokon egy év börtönre ítélték. Természetesen fellebbeznek és reménykednek, hogy nem kell börtönbe vonulnia – az egyébként már nyugdíjas – művésznőnek.  

  • Tóth Vera gyomorműtétje óta teljesen átalakult, azonban hiába szabadult meg csaknem 40 kilótól, nem lehet teljes az öröme. 

A Borsnak arról panaszkodott, hogy egy nő minél csinosabb, a férfiak annál félénkebbé válnak.

Nem tudják, hogy hogy jöjjenek oda hozzám,  miként szólítsanak meg, nem tudják, hogy adják tudtomra, hogy szépnek tartanak, vagy kedvelnek, gyakran zavarba jönnek. Egyébként a párkapcsolati témakör most nemigen érdekel, magammal foglalkozom.  

  • Míg Pápai Joci Kijevben továbbjutott az Eurovíziós versenyen, addig felesége itthon kórházba vonult. A Best magazin újságírói kísérték el egy plasztikai beavatkozásra. Az énekes felesége az önbecsülése érdekében vállalta a műtétet.

A szokatlan helyzet némiképp megviselte, elszokott attól hogy egyedül legyen.

...teljesen egyedül vagyok a kórházban, a gyerekeim Tatán a nagyszülőknél, Joci pedig több száz kilométerre tőlem.  A kisfiam a műtét előtti este már mondogatta, hogy: "nem lesz ez így jó".

A műtét egyébként jól sikerült, Pápai felesége azóta otthon lábadozik, az énekes pedig szépen halad előre a versenyen. 

  • Röviden: a Bors úgy értesült, hogy Vujity Tvrtkót is leigazolja az ATV, így Sváby András mellett újabb ős-Naplós került a csatornához.
  • Horváth Éva mellett a stand upos Felméri Péternek is gyermek született. Bálint már otthon van, a komikus szerint nem nehezebb, mint 30 tábla csoki.