Pamela Andersonnak köszönhetően most már az egész világ megismerhette Melania Trump aláírását. A színésznő még áprilisban kapott tőle egy levelet, amit muszáj volt posztolnia, az iromány végén pedig az aláírást látva, egy grafológusnak muszáj volt elemeznie a First Lady betűit. 

A legmeglepőbb és nyomasztóbb dolog pedig, amit a határozott vonalak elárultak a szakembernek, hogy

Melania Trumpnak még az aláírása sem a sajátja.
 

Azaz szinte pont olyan,mint a férjéjé:

Ebből pedig a Yahoonak nyilatkozó kézíráselemző azt szűrte le, hogy a Trumpné aláírását konkrétan megtervezték és betanították neki. Ám ezen kívül is kiderült pár dolog Melana Trumpról az aláírásból. Például az, hogy nagyon zárkózott személyiség, ezt a szakember azzal magyarázza, hogy a betűi kivehetetlenek.

Ha valakinek olvashatatlan az írása, azt jelenti, hogy nem is igazán akarja, hogy mások elolvassák

- mondja a grafológus, aki azt is hozzáteszi, hogy a nagyon határozott, egyenes vonalak pedig arra utalnak, az írójuk egy gyors gondolkodású ember.

De visszatérve még egy pillanata ahhoz, hogy Amerika első asszonyának még az aláírása sem a sajátja, felidézi az emberben mikor a republikánus elnökjelölő gyűlésen sem saját szöveget mondott el, hanem Michelle Obama 2008-as beszédéből kölcsönzött mondatokat. Na és ki keveredett ismét hasonló botrányba? Hát, megint valaki az elnök családjából! Most éppen Ivanka Trump új könyvével nincs megelégedve sem a szakma, sem a közönség.

Donald Trump lánya Nők, akik dolgoznak: A siker szabályainak átírása címmel adta ki gondolatainak a gyűjteményét, ám a Jezebel újságírójának feltűnt, hogy a mű nem igazán tartogat újdonságokat. Joanna Rothkopf vette a fáradtságot, hogy megvizsgálja, mégis mennyi saját gondolat került be a könyvbe és arra jutott

A 70 ezer szavas műben nagyjából 23 ezer szó idézet másoktól, ami kábé az egész könyv 33 százaléka. Ráadásul ezeket nem arra használja, hogy új elméleteket támasszon alá velük.

Ivanka Trump egyébként mostanában nagyon is jól tudja, milyen a dolgozó nő élete, hiszen szépen csöndben elkezdte átvenni a First Lady szerepét. Míg Melania Trump szinte teljesen kivonja magát minden hivatalos feladat alól (ugye, ugye, hogy igaza volt a grafológusnak azzal kapcsolatban, hogy zárkózott?), addig Ivanka az, akinek már irodája van a Fehér Házban és elkíséri az apját a találkozókra a világ vezetőivel.