Mai Instahíradónkban a magyar celebvilágból válogattunk, bízunk benne, hogy nem bánja. Tartson velünk, és ámuljon - lesz olyan, amin lehet. 

Fél 9-kor kezdődött az Eurovíziós Dalfesztivál Elővízió című műsora a Duna TV-n, 9-kor pedig maga a döntő. Figyeljen jól, és drukkoljon Pápai Jocinak! Ahogy Tatár Csilla is, aki annyira készült a show-ra, hogy már reggel 10-kor harci díszben fényképezkedett, amit az instáján is közzétett. Érdemes megtekinteni, különös figyelmet fordítva a hashtag-ekre. 

#istandwithjoci #eurovison2017 #teamhungary #terembudapest #hajrájoci #riennecreations #norasarman #kijev #esc2017

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Menjünk tovább, és ellenőrizzük, hogy van-e medve Horváth Éva kisfiának a lábán. 

My morning 🙏💙👶🏻 #babybruin #babyboy#kristof#sleepingbaby#mylove#mommytobe#blessed

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Van.

Milyen szerencse, hogy külön megnéztük! Ezek szerint a műsorvezetőnő is ugyanazt a taktikát alkalmazza, amit Liptai Claudia, és nem hajlandó teljes valójában megmutatni az újszülöttet, csakis apró részletekben. Alighanem a kíváncsiság felkeltésében és fenntartásában van ennek a módszernek jelentős szerepe. 

Aztán.

Hajdú Péter egy fotó társaságában gratulált Robby D-nek, amiért 49 éves lett. Kicsit sokkosan érint minket ez a hír, egészen másra tippeltünk volna - de ezt a szakáll méretes jellegének tudjuk be.

Robby D. 49 éves🕺👏🏻🍾 #birthday #birthdayparty #robbyd #zoltanerika #likebisztro #jovore50😱😅

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Emlékszik arra a cikkünkre, amelyben Demi Moore 20 éves arcáról emlékeztünk meg? Na, az a fotó a Dior kaliforniai divatbemutatóján készült, amelyen a 2018-as Christian Dior Cruise nevezetű kollekciót mutatták be. Na, és ki volt ott, akinek NYILVÁN ott kellett lennie? Hát, persze, hogy Vajna Tímea. Azt mondjuk nem értjük, miért nem akart közelebb merészkedni, biztos ijesztő volt a sok, kalapos modell. 

@dior #fashionshow #diorcruise #calabasas #safari #fashion #diorsauvage

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbara pár napja posztolt egy képet, amelyből kiderül a néző számára, hogy hogy nézhet ki a modell a reggeli kávéja előtt. 

🌚

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Végül pedig tekintse meg Sarka Katát, akit hosszú, hosszú ideje nem láttunk ilyen kiegyensúlyozottan, széles mosolyra álló szájjal fotózkodni. Ehhez úgy látszik, az is elég volt, hogy ne lásson semmit a frufrujától, ebben az esetben viszont előbb is kipróbálhatta volna ezt a vidító módszert, mert így végre elég lazának fest. 

"People will stare. Make it worth their while." Harry Winston #happyday #winner #weekend #onlyme #haveagoodday

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 Mára ennyi, most búcsúzunk.