A Kardashian-család mélyenszántó randitippjeit már megosztottuk önnel, amiből minden bizonnyal okulhatott, elvégre olyan váratlan kérdéseket feszegetnek, mint hogy mit vegyünk fel egy randevúra vagy legyünk-e önmagunk ahelyett, hogy mások lennénk. Utóbbira maga Kylie Jenner hívta fel a figyelmet, aki amellett érvelt, hogy inkább önmagunk legyünk.

Elképesztő! 

Alighanem erre a ritka bölcsességre épített az E! Entertainement, amikor létrehozott egy új valóságshowt a 19 éves celebnő főszereplésével, Life of Kylie, azaz Kylie élete címmel. (Csak nehogy ebből baj legyen, amikor majd Kylie Minogue megtudja). Már a trailer-ből kiderül, mi mindenre számíthat, aki figyelemmel kívánja kísérni a műsort, Jenner ugyanis finom utalásokat tesz benne saját magára vonatkozóan: 

  • „Ha a kamerák előtt nősz fel, mindenki azt hiszi rólad, hogy ismer, pedig ez egyáltalán nem így van."
  • „Senki sem él tökéletes életet."
  • „Most megtalálhatom azt, ami igazán boldoggá tesz engem."

A valóságshow (Jenner jobban szereti, ha inkább dokumentum-sorozatként hivatkoznak rá) július 6-án indul, és az ígéretek szerint a néző láthatja majd a modellt munka közben, sőt, akkor is, amikor barátokkal szórakozik. Ha érdeki, mit takar jelen esetben a munka, akkor mutatunk egy példát. Legutóbb ugyanis a Flaunt magazinnak fotózták, az elkészült képek pedig attól különlegesek, hogy a habibabi környezetbe helyezett fiatal celebritás úgy fest rajtuk, mint 

maga a klasszikus Barbie. 

#thecadenceissue @flauntmagazine

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Hosszú, szőke haj, műanyagként csillogó lábak, eltúlzott színvilágú ruhák. Az egyik fotó mellett az Aqua 1997-es Barby Girl című számának egyik sorát, a life in plastic it's fantastic-et idézte, állítólag azért, hogy ezzel jól odadöfjön az őt támadóknak, akik jogtalanul azt állítják róla, hogy egyes testrészei fel vannak turbózva, vagy egyszerűen nem is a sajátjai. Pedig ez ugye aljas rágalom, mivel Kylie Jenner magát adja minden élethelyzetben. Ha több képet nézne róla, az Instáját ajánljuk figyelmébe.

#thecadenceissue @flauntmagazine

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

 Forrás: Jezebel, People