Paris Jackson tényleg a lehető legjobb úton jár, ha eladható hollywoodi celebbé kíván válni: most például alaposan kifejtette a meztelenséggel kapcsolatos nézeteit, miközben posztolt magáról egy okosan cenzúrázott, topless képet az Instagramra.

 A fotón a fiatal celebritás egy szál aljban dohányzik az erkélyen, és ha igaz, akkor még túl is öltözött önmagához képest, hiszen kertészkedni például meztelenül szokott. A képaláírásban pedig már-már kiáltványt fogalmazott meg a minőségi meztelenkedés mellett.

i'll say it again for those questioning what i stand for and how i express myself. nudity started as a movement for ‘going back to nature’, ‘expressing freedom’, ‘being healthier’ and was even called a philosophy. being naked is part of what makes us human. for me it helps me feel more connected to mama gaia. i'm usually naked when i garden. it's actually a beautiful thing and you don't have to make it sexual the way many hollywood stars (and the media) do. not only is your body a temple and should be worshipped as so, but also part of feminism is being able to express yourself in your own way, whether it's being conservative and wearing lots of clothes or showing yourself. there's different ways of absorbing mother earth's energy, my favorites are earthing which is absorbing the earths vibrations from contact between the soil and your bare feet, as well as letting your naked skin absorb the rays of the sun. the human body is a beautiful thing and no matter what "flaws" you have, whether it be scars, or extra weight, stretch marks, freckles, whatever, it is beautiful and you should express yourself however you feel comfortable. if this makes some of you upset i completely understand and i encourage you to maybe no longer follow me, but i cannot apologize for this in any way. it is who i am and i refuse to shy away and keep my beliefs a secret. every one as an opinion and every one has their beliefs. we don't always agree with one another and that's okay. but again, we are all human, and to appreciate the things that other people do that make us human helps us feel connected. how can that be a bad thing?

Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

Még egyszer elmondom, azok kedvéért, akik megkérdőjelezik, mi mellett állok ki, és hogyan fejezem ki önmagam. A naturizmus a "vissza a természethez", "fejezzük ki a szabadságunk", "legyünk egészségesebbek" mozgalom részeként kezdődött, és filozófiának is nevezték. A meztelenségünk tesz minket emberivé. Én jobban érzem tőle, hogy a Földanyához tartozom. Általában meztelen vagyok, ha kertészkedem. Igazából ez szép dolog, és nem kell szexualizálnod úgy, ahogy sok hollywoodi sztár (és a média) teszi. A tested nemcsak egy tisztelni való templom, hanem a feminizmus része, hogy a magad módján fejezd ki önmagad, akár konzervatívként, sok ruhát viselve, akár éppen önmagadat megmutatva. [...] Az emberi test szép dolog, és legyenek bármilyen "hibáid", legyen az sebhely, vagy túlsúly, stria, szeplő, bármi, úgy szép, ahogy van, és úgy kell kifejezned önmagad, ahogy neked tetszik. [...] Ez vagyok én, és visszautasítom annak a lehetőségét is, hogy ezt a kérdést kikerüljem, és eltitkoljam a nézeteimet. Mindenkinek van véleménye, és mindenki hisz valamiben. Nem mindig értünk egyet egymással, de ez rendben is van. De tényleg, mind emberek vagyunk, és ha elismerjük azokat a dolgokat, amiket más tesz, és amitől ezért embernek érezzük magunkat, az segít abban, hogy egymás még szorosabb kötelékében érezzük magunkat. Hogy lehetne ez rossz?

Hát virágozzék minden virág, de az azért elég érdekes felvetés, hogy a ruhátlan mivoltunk tesz minket emberré - látott már hózentrógeres medvét, vagy kosztümös okapit? Mindegy, értjük, mire gondolt, és ne feledjék, hogy még csak 19 éves.

Mit gondolnak Paris Jackson eszmefuttatásáról?