2012 egyik, ha nem A legnagyobb slágere volt Psy Gangnam Style című dala. Instant dallamtapadást okozott mindenkinél, aki meghallotta, a klip rekordot döntött, mivel egyből a leglájkoltabb lett a YouTube-on, valamint a videóban szereplő tánc talán minden házibuli és szórakoztató tévéműsorok vicces showeleme lett. Hugh Jackman magától Psy-tól tanulta meg a híres, lovacskázós mozdulatsort. Ez a hirtelen jött népszerűség viszont nem apadt csak úgy el. A mai napig 2 milliárd 834 millió megtekintés van a Gangnam Style klipen.

Ezt követően jött a Gentleman, ami akkora nagy durranás nem lett, de így is 1 milliárdszor megnézték már a hivatalos videót. 2014-ben a Snoop Doggal közösen jegyzett Hangover című dal 291 milliós kattintásig jutott eddig. Szintén nem lett világsláger, bulihimnusz és más egyéb se, hogy a Gangnam Style nyomába érjen.

Az önállóan hozott Daddy se ugrotta meg a mércét, de most két év után egyből két klippel is jelentkezett Psy, amik egy nap alatt máris 5-6 milliós kattintásnál tartanak.

New Face

 I Luv It

  Már csak egy kérdés van hátra.

Látja már magát, amint ezekre bulizik egy nyári teraszos bulin?