Az Oscar-díjas színész megint facér, hisz nem is olyan régen derült ki,  hogy közös megyegyezéssel szakítottak Nina Agdallal. Megkönnyeztük és fel is dolgoztuk egy lapozgatóban a majdnem egy évig tartó párkapcsolatukat, de ami a lényeg, hogy DiCaprio szabad préda lett.

Az már köztudott, hogy Vajna Tímea Cannes-ban van, hisz megírtuk, hogy

Leonardo DiCaprio is ott volt/van Cannes-ban. Már ez is egy jel, egy olyan ritka együttállás, ami nem lehet véletlen, de az meg már tényleg DÖBBENET, hogy vasárnap este ugyanabban a buliban voltak. Ezzel többmilliószorosára nőtt annak az esélye, hogy Vajnáné összejöjjön DiCaprióval.  Hogy miért?  Ez puszta matek.

Vegyük alapul, hogy a Föld női lakosainak száma durván 3 milliárd (kerekítve). Így Minden nőnek 1:3000000000-hoz esélye van arra, hogy DiCaprio csaja legyen. Innen már csak szűkül a kör. A színész korábbi barátnőjének, Gisele Bündchen életkorából (36) kiindulva Vajna Tímea (34) még bőven játékban van, de ami miatt igazán nagy sansza lehet arra, hogy ő váltsa Nina Agdalt, az az, hogy (elméletileg)

Ráadásul egy légtérben tartózkodtak. Így 1:3000000000 helyett máris durván 1:100-hoz a nyerési esélye.  (Attól függ, hogy akkor és ott hány modell lehetett a teremben, de 100-nál csak nem lehetett több. De azt biztosra vehetjük, hogy 100-as nagyságrendről van szó, nem ezresről vagy milliósról, pláne nem milliárdosról.) Viszont az is igaz, hogy Vajna Tímea barna hajszíne sokat ronthat ezen az arányon, hisz DiCaprio a szőkéket szereti.

Egy kis adalék, hogy míg férjét, Andy Vajnát már hónapok óta nem látta, és nagyon jelét sem adta annak, hogy hiányozna neki, addig most, a nagy találkozás alkalmával is csak egy képet posztolt róla. Pont ugyanannyit, mint Leonardo DiCaprióról. Persze az is lehet, hogy a filmügyi kormánybiztos nem szeret annyira szerepelni. De felesleges is áskálódni, amint az a Blikkből kiderülVajna Tímea érzései megingathatatlanok férje iránt.

A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje

- mondta. Andy Vajna pedig elárulta, hogy a nyár második felét együtt töltik majd.