Óriási bulvárfigyelem mellett lezajlott a királyi esküvő utáni legizgalmasabb angol esemény, azaz Pippa Middleton esküvője. 

A hétvégén és az elmúlt időszakban a Velvet is beszámolt minden érdekességről, őrültségről, ami a szervezést, majd a ceremóniát illette.

Összeszedtük a kiemelkedő vendégeket, írtunk a menüről, a helyszínről és a nagy napról készült fotókból is kiválogattuk az érdekességeket, sőt a 100.000 font körüli belga üvegsátorról és a ceremónia helyszínéül szolgáló kápolnáról is írtunk. 

Ó és ITT egy fotó a kis Sarolta hercegnőről, mint koszorúslányról:

DE! Még mindig rengeteg érdekesség maradt az esküvőről és a lagziról, melyekről érdemes pár szót ejteni:
  • A Eonline szerint a pár végigizgulta a ceremóniát, ám a drukk ellenére nagyon meghatóra  és őszintére sikerült az eskütételük. Middleton természetesen nem hazudtolta meg magát, a mai trendekhez igazította esküjét, kihagyva az olyan részeket, mint az "engedelmeskedem férjemnek."
  • A vendégeknek azon túl, hogy plusz egy felöltőt kellett vinniük, rendelkezniük kellett egy fényképes igazolvánnyal és egy titkos jelszóval (amit a meghívó mellé kaptak), amivel igazolhatták, hogy valóban meg vannak hívva az eseményre. 
  • Az újdonsült házasok egy méregdrága, vintage Jaguárral távoztak.
  • A vőlegény testvére, Spencer Matthews Paulo Coelho Az alkimista című regényéből olvasott fel egy részletet a szertartás részeként. 
  • A templomi szertartás nem tervezett, de romantikus része lett a templom környéki madarak csicsergése - az Eonline szerint.
  • Harry herceg barátnője, Meghan Markle végül csak a későbbi fogadásra érkezett meg (egyébként ezen az eseményen debütált a királyi család előtt). 
Végül pedig egy infografika a nagy esemény kiemelkedő költségeiről:

via eonline / people