Nem tudjuk, hogy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton mit kíván kompenzálni azzal, hogy percenként talál ki elborultabbnál elborultabb szabályokat az amúgy is rendhagyó tematikájú esküvőjére vonatkozóan, de élünk a gyanúperrel, hogy ha ezt tovább folytatja, a végén egyedül ácsorog majd lakodalom közepén, és zokoghat, amiért mindössze egyetlen, elárvult ördögszekeret fúj át előtte a szél.

Ha így alakulna, akkor is érdemes jól kinézni - gondolhatja a menyasszony, aki így nem csak a vendégeket, hanem saját magát is szigorú feladatok betartására kényszeríti. Kiderült ugyanis, hogy három hónapot töltött egy

menyasszonytest-felkészítő táborban.

Nem káprázik a szeme, van ilyen, és ezek szerint egy nő alakja tök máshogy néz ki a férjhez menetel pillanatában, mint előtte vagy utána fél órával. Ehhez pedig segítségre van szükség, nem véletlen tehát, hogy csatlakozott a londoni Grace Belgravia egészségklubhoz, ahol a nemes cél érdekében rengetegféle csomagot lehet igénybe venni.

Kérhet a vendég bőrápoló kezeléseket és személyi edzőt is, akivel igény szerint jógázhat, pilatesezhet, spinningelhet vagy táncolhat. Vannak különféle meditációs órák, sőt, a cég egészséges ételek házhoz szállítását is vállalja készséggel. 

Pippa Middleton heti öt alkalommal találkozott az említett személyi edzővel, de többnyire a cardio- és pilatesedzéseket vette igénybe.

Állítólag olyan szigorú diétát folytat, hogy hónapok óta még csak egy pohár bort sem ivott, cserébe viszont heti egyszer arcápoló kezeléseket végeztek rajta. 

A klubban egy csapat orvos és egyéb szakember végzi a rá bízott munkát, ők azok, akik segítenek a delikvenseknek abban, hogy a számukra ideális öregedés gátló kezeléseket választhassák. Ezek közé tartozik a botox, egyes hámlasztási módszerek, testrészek feltöltése dolgokkal és számos lézeres kezelés. Arról nem szól a fáma, hogy Middleton melyiket választotta ezek közül, az viszont biztos, hogy olyan csodálatos lesz az esküvőjén, amilyen csodálatos még senki se volt. Csak legyen, aki élőben is megnézi...

Forrás: E-Online