Múlt hét szombaton tartották a királyi esküvő utáni legizgalmasabb brit eseményt, azaz Pippa Middleton esküvőjét - a nagy nap legjobb pillanatait itt foglaltuk össze.

Katalin hercegné testvére és a 41 éves milliárdos bankár, James Matthews esküvőjét óriási médiafigyelem követte, és most az is kiderült, hogy hova utazott nászútra a boldog pár. 

The new couple wave goodbye as the drive off in a vintage car ** #pippamiddleton #jamesmatthews

Pippa Middleton-Matthews (@pippamidleton) által megosztott bejegyzés,

Middleton és Matthews egy magántulajdonban lévő apró szigeten, a Francia Polinézia szigetcsoporthoz tartozó Tetiorián tölti a mézesheteket . A prémium kategóriás, luxusparadicsomként is emlegetett magánsziget tulajdonosa korábban a 2004-ben elhunyt Marlon Brando volt. A színész még 1966-ban vette meg ezt az atollt (egy korallzátonyokból felépülő, gyűrű alakú szigetet), ma már azonban csak a nevét viseli a luxus sziget. 

A 6 km² területű atollon egész biztosan intim környezetben töltheti a mézes heteket a pár, az édenkertnek is felfogható földterület ugyanis semmi mással nem közelíthető meg, csak hajóval.

A paparazzi fotósok a biztonság kedvéért azért még lekapták a friss házasokat, amint a Los Angeles-i repülőtéren átszállnak Anglia és a Csendes-óceán között.

via Daily Mail