Na, a színész most egy újabb dolog miatt került a figyelem középpontjába. Utobbi időben vagy a szexi pincérnője volt a téma, vagy a Katy Perryvel való kapcsolata, illetve annak vége. James Corden műsorában viszont egy új topik jött elő, hogy miként gyúrta magát ilyen izmosra.

Nem akármilyen edzésnek köszönhető ez a test. Egy nagyon speckó víz alatti gyúrást alkalmazott. Képzelje el, hogy súlyokat emelget, rendes súlyzókat, mintha csak a konditeremben lenne. Bloom is ugyanezt csinálta, csak a víz alatt. Egy nagyon neves szörfössel csinálta a feladatokat. Amúgy azért van értelme víz alatt gyúrni, mert amikor a levegőt visszatartva a vérből szinte minden oxigén kimegy, akkor válik igazán intezívvé az edzés.

Ez persze veszélyes is.

Bloom ráadásul úgy csinálta, hogy kifújt levegővel merült víz alá, és úgy kezdte el a gyakorlatokat. El is kezdett rángatózni és egy pillanatra elájult. Ez akár egy figyelmeztetés is lehetett volna, hogy nem kellene erőltetni, de még egyszer megtörtént vele ugyanez, hogy halálközeli állapotba gyúrta magát a víz alatt. Akkor döntötte el, hogy nem csinálja többször.