Személyi edzőjével csókolózott a brazil Ken-imitátor

2017.06.03. 18:08

A 33 éves Rodrigo Alves elsősorban arról híres, hogy 150 plasztika beavatkozással műtette magát élő Ken-babává. Másodsorban meg arról, hogy sok különböző nővel szeret nyilvánosan smárolni. A brazil férfi jelenleg egy német tévécsatornával forgat a spanyolországi Marbellában, ahol újabb trófeát szerzett magának. A személyi edzőjét, Danni Levy-t, akinek láthatóan szintén van némi tapasztalata a plasztikázásban.

Alves nyelve egy éjszakai séta során jutott be a szőkeség szájába, de hódításai szokásait ismerve románcról egyelőre korai lenne beszélni.

A brazil Ken-imitátor közben már nagyban készül a strandszezonra. Mivel utazgatásai során túl sok Bellini koktél fogyasztott, felkúszott rá néhány kiló, amiktől zöldségekre és gyümölcsökre szorítkozó diétával kíván megszabadulni. Már meg is találta azt a kombót, ami a legjobban segíti törekvéseit. Ez nem más, mint az

avokádó diófélékkel.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Személyi edzőjével csókolózott a brazil Ken-imitátor

A megrögzött plasztika-halmozó Rodrigo Alves elég sűrűn váltogatja a csókpartnereit. Érthetetlen vonzerejének most Danni Levy esett áldozatul.

10 · Jun 03, 2017 06:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail