A köztudatban emberi Ken-babaként élő Rodrigo Alves eddig 144 millió forintnak megfelelő összeget szórt el 57 szépészeti beavatkozására. Annyira sikerült túltolnia a plasztikát, hogy lassan nincs olyan testrésze, ami rendesen funkcionálna. Legutóbb szétműtött orráról derült ki, hogy már a légzésre is alkalmatlan, majd a füle mögött találtak egy ocsmány cisztát, ami arcfelvarrása miatt kezdett látványos terjeszkedésbe. Azt hiszi, hogy ezután leállt? Hát nem!

A plasztikmacsó, akinek kedvelt időtöltése, hogy különböző nőkkel nyilvánosan smárol, ezúttal a fenekét töltette fel. Ha nem bírja az ilyesmit, inkább ne is olvasson tovább, mert a részletek alkalmasak lehetnek nyugalma megzavarásra.

Hát jó, ön akarta! A procedúra során az orvosok 3 kilónyi zsír szívtak le a brazil Ken hátáról, derekáról és lábairól, majd azt a hátsójába injekciózták vissza.

A kényes kezelésekkel a legtöbben a lehető legmegbízhatóbb szakembereket keresik meg, Alves viszont nem tartozik közéjük. Volt, hogy Iránba ment megszépülni, most meg egy isztambuli spa-ra esett a választása.

Kipróbáltam az edzést, de túl sok fájdalmat okozott. Két héten belül ez volt a második fenékfeltöltésem, és annyira jól néz ki. Imádok a szobámban táncolni és rázni, bár elég nehéz volt belepréselni (mármint a fenekét) a szűk farmerembe.

Ha már ott járt, a férfi igyekezett kihasználni az időt, és egyebek mellett egy vámpír-terápiát is bevállalt. Az összesen négy műtét és három kezelés 30 ezer fontjába (10,9 millió forint) került. 

„Nem akarok megöregedni, és úgy gondolom, hogy nagyszerű munkát végzek ilyen téren.”

Alves közben már a következő beavatkozásról ábrándozik. Tizedszerre is meg akarja műttetni orrát, hogy újra képessé váljon annak rendeltetésszerű használatára.

„Egy szemszín-változtató operációm is lesz.”

Az emberek persze megint jól nekiestek, hogy jó nagy hülyeség, amit csinál, ezért újra elmondta, hogy a látszat ellenére nem ment el a józan esze. Saját bevallása szerint törekvéseiben elsősorban az motiválja, hogy nem született szépnek, és emiatt tiniként egy csomószor beszóltak neki. 

„Szerencsés vagyok, hogy tehettem valamit ellene.”

Via The Daily Mail