Újraindul a Múmia mozifilmsorozat, talán már ön is hallotta. Ha még nem, akkor foghatja a fejét szegény Tom Cruise, mert ő az újonnan bemutatott film főszereplője, és azért van jelenleg világ körüli turnén, hogy minél nagyobb hírverést csináljon az új Múmiának, szóval ha ön még nem is hallott az egészről, akkor nem túl hatékony a jelenlegi marketingkampány.

Mi se azért vesszük most elő ezt az egészet, mert annyira lenyűgözőnek találjuk, hogy Tom Cruise kék öltönyökben feszít a világ nagyvárosaiban rendezett díszbemutatókon (nem találjuk), annyiban viszont mégiscsak figyelemre méltó ez a Múmia, hogy két, eddig nem igazán ismert színésznőt mutat be a nagyközönségnek. Na ők Cruise-nál sokkal jobban tudják, hogyan lehet emlékezetessé tenni egy vörös szőnyeges eseményt, ezért a heti trendben most őket mutatjuk. Önnek melyikük tetszik jobban? (Figyelem: egyikük sem Tom Cruise új barátnője, mert Tom Cruise új barátnője valaki más.)

Annabelle Wallis – SYDNEY

A két színésznőből az első Annabelle Wallis, aki A Tudorok című történelmi sorozatból lehet esetleg ismerős. A 32 éves, szőke angol szépség A múmiában a hősnőt játssza Tom Cruise oldalán, és a film ausztráliai premierjére egy narancsvörösen csillogó, meglehetősen szűk ruhát vett fel, kicsit zavarba ejtő kivágással a bal melle felett. Ha a képre kattint, jobban is megnézheti őt a fotóösszeállításban.

Sofia Boutella – SYDNEY

Lehet, hogy elsőre viccesen hangzik, de a másik színésznő A múmia címszereplője. Igen, az egzotikus arcú, algériai származású Sofia Boutella alakítja most magát a múmiát, azaz ő A Gonosz ebben a filmben. A vörös szőnyegen is mindig vadabb, mint Wallis, Sydney-ben például gyakorlatilag csak egy body-t viselt, plusz rajta egy átlátszó ruhát, merthogy 2017-ben nem lehet vörös szőnyeges esemény egy pár átlátszó szoknya nélkül. Az átlátszó rész ezúttal vöröses árnyalatú részeket is tartalmaz, az egészben van valami a '80-as évek végének hangulatából.

Annabelle Wallis – Madrid

Alberta Ferrettitől van ez a mesés ruha, amit Annabelle Wallis a madridi premieren viselt, és a mesés szót úgy (is) értjük, hogy tényleg mintha egy mese illusztrációja lenne a ruhán. Amit most ön lát a csillagokkal és a madarakkal, az még nem is a teljes kép, az estélyi hátulján, illetve uszályán ugyanis egy vízparti látkép látható, minket konkrétan Velencére emlékeztet. Wallis kifejezetten szeretheti az aszimmetrikus fazonokat, az előző ruhája ilyen szabású.

Sofia Boutella – Madrid

Ugyanezen az alkalmon Sofia Boutella Miu Miuban volt, és ezúttal ő csillogott úgy, mint Sydney-ben Wallis, csak ezüstszínben. Baromi nehéznek néz ki ez az estélyi, de valószínűleg igazából nem az, mindenesetre a kivágással együtt remekül kiemeli Boutella táncosnő-alkatát. A frufru-konty-kombónál viszont láttunk már izgalmasabb frizurát, de Boutella fodrásza csak Párizsra tartogatta a legjobb ötletét.

Annabelle Wallis – Párizs

A múmia szó három nyelven

Ha figyeli a képek hátterét, máris az ön birtokában van az a felbecsülhetetlenül értékes információ, hogy az hogy, múmia, angolul úgy van, hogy mummy, spanyolul úgy, hogy momia, franciául meg úgy, hogy momie.

Már csak önmagában ezért is megérte! Ne feledjük, a tudás hatalom!

A madridi bemutató másnapján A múmia szereplői ugyanis már Párizsban villogtak, ez a múlt héten kedden volt. Annabelle Wallis ekkor egy desszertekre emlékeztetően rózsaszín Prada-ruhában volt, és ez most nem félvállas, nincs váratlan kivágás az egyik oldalon, hanem tökéletesen szimmetrikus, és elég merész a mellköz/mellalj tájékán.

Sofia Boutella – Párizs

Sofia Boutella pedig visszatért a feketéhez erre az alkalomra. Ez megint egy Miu Miu-ruha, látszik is rajta, hogy elég hasonló a fazon, mint az előző ezüstös-fémes darab.

Ön szerint ki a jobb és melyik városban nézett ki az illető a legjobban?

Hasonló dekorációk dobják fel a dekoltázst, hasonló a sziluett, ugyanúgy a földig ér ez a ruha is, de érdekes módon ennek az összeállításnak merőben más hangulata van.

Ennek oka valószínűleg egyrészt, hogy feketében sokkal drámaibb egy ilyen ruha, másrészt, hogy a lófarok viszont valahogy kislányt csinál ebből az egzotikus szépségű, elképesztően karakteres arcú, de igazából 35 éves színésznőből.

Ön szerint ki néz ki jobban, a szőke Wallis vagy fekete Boutella? És a kedvence ön szerint melyik bemutatón nézett ki a legjobban, Sydney-ben, Madridban vagy Párizsban? Kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tom Cruise-t két jónő közé tették az új Múmiában

Egy angol és egy algériai színésznővel megy a folyamatos édeshármas a film nemzetközi premierjein. Ön szerint melyikük csinosabb?

2 · Jun 06, 2017 12:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments