• Ön már volt annyira rossz nyaraláson, mint Erdélyi Mónika? A műsorvezető egy friss interjúban törökországi utazását idézte fel, ami annyira nem sikerült jól, hogy a hotelszobájában azzal szórakoztatta magát, hogy egy inga segítségével belenézett a múltjába. Amit pedig ott látott nem volt szép - derül ki a szombati Borsból. Az egykori talkshow háziasszony elmondása szerint ő már 1400-ban is élt, volt egy férje és fia, ám ez utóbbi megölte az apját. Erdélyi szerint ez az oka annak, hogy mostani zsírúj életében nem született fia.
  • Eközben Rékasi Károlyt is kísérti a múlt, ám az ő emlékei jóval kézzelfoghatóbbak. A színész balesetmegelőzési bemutatón vett részt, ahol mentők, tűzoltók és rendőrök mutatták be, hogy mi történhet, ha valaki ittasan vagy egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt volán mögé ül, és halálos kimenetelű autóbalesetet okoz. Rékasi nem is bírta az egészet végignézni, ám nem két évvel ezelőtti motorbalesete volt ennek az oka, hanem egy régebbi emlék. Fiatalon, mikor az édesapjával fuvarosként dolgozott szemtanúja volt annak, hogyan gyűr maga alá egy motorost egy teherautó - mondta el a Borsnak.
  • De hogy ne csak a múltról, a jövőről is legyen szó, itt egy örömteli hír a Blikktől. A Ladánybene 27 zenekar alapítója, László M. Miksa, feleségül veszi egy régi rajongóját, akivel 2014-ben jöttek össze. "Akkor kértem meg Viki kezét, amikor már mindent tudni véltem. Már csak erre az egy bizonyosságra volt szükségem, és azt az euforikus örömöt sosem felejtem, ahogy kiáltotta: igeeeeen!!! Tökéletes helyszín volt a földvári móló, utána pedig egy közeli vendéglőben ünnepeltünk. Az a nap olyan élmény volt, ami meghatározza majd a következő életünket" - mesélte a lapnak a zenész.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Erdélyi Mónika belenézett az előző életébe, és amit látott nem volt szép - hírek covefefe mellé

Rékasi Károlyt pedig egy motorbaleset kísérti, de nem AZ.

15 · Jun 10, 2017 08:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments