Azt már tudjuk, hogy a 44 éves színésznő mit gondol azokról, akik letagadják a korukat: úgy véli, hogy szimplán idióták. Diaz most kiadott egy könyvet, ami alapján egy kicsit jobban is megismerhetjük őt.

Kivételesen nem is a folyton felmerülő terhessége a téma, hanem a 2014-es visszavonulása.

Egy interjúban azt mondta, hogy amikor az Annie című film után kicsit félrevonult a rivaldafénytől, az nem volt véletlen. Sőt!

Csak háttérbe vonultam, mert már én se tudtam megmondani magamnak, hogy ki is vagyok valójában. És ezzel nagyon nehéz szembenézni

- magyarázta a színésznő.

Korábban már írtunk kis időre visszavonult hollywoodi sztárokról, akik a fentihez hasonló érvekkel álltak elő. 

Ami Cameron Diaz 2015 óta tartó házasságát illeti: köszöni, minden a legnagyobb rendben van. Hét hónapnyi randizgatás után ment férjhez a Good Charlotte zenekar oszlopos tagjához, Benji Maddenhez. Akkor Diaz 42 éves volt. Az, hogy ilyen későn házasodott meg, szerinte nem jelent különösebben semmit. Ahogy ő fogalmazott: egészen addig még nem találkozott azzal a pasival, aki a férje lehetett volna. Korábban több barátja is volt, mint például Jared Leto vagy Justin Timberlake, de velük nem tudta elképzelni a házas életet.

Óriási különbség van pasi és férj között. Nekem van egy férjem, aki örök társ az életemben és úgy általában mindenben. Pedig nagyon sok dologban különbözünk egymástól. Nagyon nem vagyunk egyformák, ugyanakkor ugyanazokat az értékeket képviseljük és osztjuk meg a másikkal

- fejtette ki a színésznő.

Mostanában nem is lesz filmes szerepe, így legfeljebb abban lehet reménykedni, hogy elkíséri férjét a zenekarának  június 17-i budapesti koncertjére, és akkor talán felbukkan itt, és le lehet fotózni vagy valami.

(US Magazine)