Mai lapszemlénket azzal a maróan kínzó kérdéssel kezdjük, ami a Borsnak szúrt szemet: 

hova tűnt Hajdú Péter barátnője? 

A műsorvezető április 30-án posztolt utoljára közös képet Eszterrel, azóta viszont hatalmas a csönd. Az elmúlt több mint egy hónapban hivatalos eseményeken nem jártak együtt, sőt, legutóbb Hajdú Izraelből szelfizgetett, azt is barátnő nélkül - legalábbis a lap feltételezései szerint. Hogy mi lehet az oka ennek, arról egy közeli barát beszélt: 

Nagy valószínűséggel nincs minden rendben közöttük. Péter több barátjának is megemlítette, hogy nem fogja bemutatni Esztert a gyermekeinek, ami Hajdúnál egyenlő a szakítással...

Hogy az utóbbi kijelentést miféle tapasztalat mondatta a jó ismerőssel, arra nem tudjuk a választ. A Bors viszont felkereste Esztert, aki először mélyen hallgatott, majd letette a telefont. Később azonban alighanem végiggondolta az életét, és visszatelefonált: azt mondta, minden rendben közte és Hajdú Péter között. Megnyugtató. 

Haladjunk tovább, és nézzünk utána Kulcsár Edina koccanásának.

A helyzetet a Blikk részletezte, mi nagy vonalakban azonban megpróbáljuk vázolni ugyanezt. A sértett úriember, bizonyos B. István állítja, hogy Kulcsár gondolkodás nélkül lealázta az autója bal oldalát, ráadásul a hibáját sem ismerte el. Az ex szépségkirálynő azt mondja, nem ő, hanem B. István a karcoló fél, aki a kanyarodósávban, tilosban parkolva hirtelen kitárta a kocsija ajtaját, nekicsapva azt Kulcsár autójának. Ezután rendőrt hívtak, aki B. Istvánt megszondáztatta (ez rosszul is esett neki), Kulcsár Edinának pedig igazat adott. 

Ön szerint kinek van igaza?

Mádai Viviennel folytatjuk, aki 

a Micsoda nők! című műsorban beszélt arról, hogy annak idején, amikor a Való Világ délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, egyik adás után beszélőre hívták. Meg volt róla győződve, hogy fizetésemelést kap, de inkább felmondtak neki. Nehezen tudta feldolgozni, ami történt vele, a lelkivilágán pedig az sem segített, hogy a pénztárcájában éppen akkor 3500 forint volt.

Pont akkor mentünk szét a volt férjemmel, albérletben laktam Budapesten, semmi tartalékom nem volt. Kiléptem az ajtón, felnéztem az égre, hogy innen szép nyerni. Az evésbe menekültem. Volt 3500 forintom, nulla munkám és plusz 25 kilóm. Nem ez volt életem legjobb időszaka, de kellett, hogy átértékeljem a helyzetem, és azt mondjam, ezzel is meg fogok küzdeni.

A Blikk számolt be arról is, hogy mitől olyan vékony Weisz Fanni.

A lányazt mondta a lapnak, hogy szerencsés alkat, ezért nem kell az átlagnál jobban odafigyelnie, hogy mikor és mit eszik meg, és pont ezért fordul elő vele, hogy olykor este tízkor is betol egy nagy adag körömpörköltet. A lap ezt úgy kommunikálta, hogy Weisz Fanni alakja a zsíros ételek miatt csodás, mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy ennek ellenére. A körömpörkölt pedig tényleg ízletes finomság. 

Duna-part! ❤️👙#origamibikini

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
De mi történt Hajdú Péter barátnőjével?

És vajon kinek van igaza az autós koccanásban: Kulcsár Edinának vagy B. Istvánnak?

12 · Jun 14, 2017 08:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments