Mai lapszemlénket egy csodálatos hírrel kezdjük: 

Szabó Zsófi újra eszik húst! 

Az örömteli pillanat akkor jött el a műsorvezetőnő életében, amikor szembesülnie kellett azzal, hogy a sok utazás és munka miatt csak benzinkúton vásárolt ételt tud fogyasztani, ami nem kedvez a vegetáriánusok számára. Mivel anyagcserezavarral küzd, sok mindent nem ehet, így vissza kellett magát szoktatnia a húsra, amitől annak idején megundorodott, ezért szénhidráttal helyettesítette. A Blikk fogalmaz így, mi viszont nem teljesen értjük, hogy lehet kiváltani a napi fehérjeadagot csupán szénhidráttal, de ez most nem is fontos.  

Gáspár Győző Orbánhoz szól.

A Blikkben olvastuk, hogy Gáspár Győző úgy döntött, Orbán Viktorhoz fordul segítségért az ügyben, amelyben a NAV sikkasztással és csalással vádolja. (Ő ezt csak koncepciós ügynek nevezi). Szóval a saját kezével megírta a levelet, amely úgy kezdődik, hogyaszondja

Nem mint Győzike, nem mint showman, emberként szólítom meg Önt és kérem a segítségét.

A könyörgőre fogott írást Orbán Viktor miniszterelnökön kívül megkapta még Áder János köztársasági elnök, Trócsányi László igazságügyi miniszter, Polt Péter legfőbb ügyész és Pintér Sándor belügyminiszer.

Egy ilyen szívhezszóló levélre nem lehet nem reagálni, úgyhogy várjuk a fejleményeket, ahogy maga Gáspár Győző is, aki azért vetemedett erre a lépésre, mert, ahogy ő mondja, 

elvették a lelkünket, az életünket, az igazságunkat, itt az ideje, hogy felszólaljak.

 Sarka Kata nincs túl jó véleménnyel Hajdú Péter barátnőjéről.

A Bors láthatóan becsületbeli kérdést csinál abból, hogy kiderítse, mi is történik jelenleg Hajdú Péter és Sarka Kata életében. Tegnap felvetődött bennük a kérdés, hogy vajon mégis hova tűnhetett a műsorvezető barátnője, Eszter, ugyanis rég nem látták őket együtt. Egy közeli barát válaszolta még a kérdést először, aki azt mondta, tuti, hogy valami gáz van kettejük között. Kevés időeltolódással és némi unszolásra Eszter azt mondta a lapnak, hogy még együtt vannak, Hajdú Péter pedig úgy nyilatkozott, hogy nincs miről nyilatkoznia. Sarka Kata viszont megtette, és a Borsnak véleményt nyilvánított - a barátnő vagy már ex barátnő státuszú - Eszterről: 

Mindenkinek jár 15 perc hírnév.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sarka Kata nem kíméli Hajdú Péter barátnőjét

Messziről nyilvánított véleményt róla, nem is akármilyet. Gáspár Győző pedig Orbán Viktorhoz fordul segítségért.

25 · Jun 15, 2017 08:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments