Semmiképp sem szeretnénk fölösleges következtetésekbe bocsátkozni, mindenesetre már akkor felmerült a gyanú, hogy Amber Rose nem egyik férfi karjából a másikba zuhan mostanában, amikor a ribancsétáját és a női egyenjogúságot hirdetve feltöltötte Twitterre és Instagramra az alábbi fotót, amit az utóbbi platform azonnal le is tiltott (amit a modell nehezményezett is):

Most azonban maga Rose támogatta meg a sejtéseinket azzal, hogy csütörtökön egy tiltásra végre nem alkalmas módon közölte a világgal, hogy jó ideje nem él szexuális életet. Az Instagramra feltöltött képen egy síró nő látható, a feje fölött ezzel a felirattal:

Amikor már hat hónap telt el 2017-ből, de te még mindig nem szexeltél. 

Ehhez pedig egy hosszabb kommentet is mellékelt, amelyben kifejtette, hogy milyen nehéz azoknak a nőknek, akikről az egész világ azt gondolja, hogy minden nap orgiákat tartanak, és őrült fiatalemberekkel veszik körbe magukat, mert annyira elégedettek a szexuális életükkel és a testükkel. 

Pedig valójában főállású anya és üzletasszony vagy, akinek semmi ideje a péniszekre

- utalt magára diszkréten. Februárban egyébként még olyan pletykák terjedtek el, amelyek szerint Amber Rose és volt férje, Wiz Khalifa újra egy párt alkotnak, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, ez nagyon nem így van. 

Forrás: Page Six

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Amber Rose-nak egyszerűen nincs ideje a péniszekre

Most az mindegy, hogy miből sejtettük, de a tények azok tények. Elfoglalt asszony, na.

7 · Jun 16, 2017 11:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments