Ahogy arról a Velvetet olvasva ön is értesülhetett, Janet Jackson testalkata eléggé megváltozott az utóbbi időben. Amikor terhessége során Londonban indult shoppingolni, alig lehetett ráismerni. Az 51 éves énekesnő első gyermeke végül januárban született meg, majd áprilisban kiderült, hogy öt év házasság után különmegy férjétől, a kőgazdag Wissam Al Mana üzletembertől.

Úgy tűnik, hogy azóta sikerült valamelyest összekapni magát, mert válási ügyének londoni tárgyalásán már teljesen máshogy festett, mint a korábbi képeken. Nemcsak exférje miatt viselt csadorjától szabadult meg, hanem részben súlyfeleslegétől is. A pletykák szerint összesen 22 kilót adott le.

„Janet nagyszerű hangulatban volt”

– jegyezte meg egy szemtanú.

Elmondása szerint az énekesnő hat órát töltött a bíróságon, de még ez sem csorbította kedélyállapotát. Olyannyira, hogy távozásakor ölelésekkel és puszikkal halmozta el kíséretét, amelyben ügyvédei mellett az asszisztense és a testvére, Randy is helyet kapott. A fotókon az is látszik, hogy Jackson 

Wissam Al Mana ellenben már kevésbé repdesett az örömtől. Ő egyedül érkezett a tárgyalásra és meglehetősen komor arccal sétálgatott a helyszínen. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Janet Jackson 22 kilóval könnyebben jelent meg válása tárgyalásán

Nemcsak az alkata változott meg, hanem a kedélyállapota is. A tárgyalás után feltűnően vidámnak tűnt.

8 · Jun 19, 2017 01:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via US Weekly