Shannen Doherty több mint két éve már, hogy rákbetegségével küzd mentálisan, fizikailag és jogi megfontolásból egyaránt. Az utóbbit, vagyis hogy a férjével együtt pert indítottak a színésznő menedzsmentje ellen, amiért úgy hiszik, elsősorban ők az okozói Doherty betegségének, tegyük félre, és koncentráljunk azokra a pillanatokra, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy a Bűbájos boszorkákból és a Beverly Hills 90210-ből jól ismert színésznő valóban a gyógyulás útjára lépett.

Legutóbb már előrevetítette, hogy ez a helyzet, mégpedig egy Instagram-poszttal, amelyben leírta, hogy tudja, még semminek sincs vége, és még egy nagyon kemény öt év elé néz, mégis bizakodó, és úgy érzi, valóban gyógyul. 

A kemoterápia egyik mellékhatása a sok közül, hogy a beteg haja kihullik, ezért sokan, ahogy ő is, megelőzésképp még idejekorán megszabadulnak tőle. Az utóbbi időben ezért láttuk a színésznőt jószerivel kendővel a fején (bár olyan is volt, hogy megmutatta, mi van alatta). Most azonban végre eljutott oda, hogy már nem csak lelki- és egészségügyi értelemben van jobban, hanem külsőre is. Ezt könnyedén ellenőrizheti, ugyanis a színésznő június 21-én a növekvő hajáról posztolt képeket: a fentin kutyájával, Sophiával, az alább láthatón pedig a férjével szelfizik, amihez a következőt kommentelte:

azt hiszem, a férjemmel egymássá alakultunk.

Aligha kell elmagyarázni, hogy miért:

I think my husband and I are morphing into each other..... #twins #curlyhairdontcare #tulum @kurtiswarienko

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már ránézésre is bárki megmondhatja, hogy Shannen Doherty gyógyul

Büszkén fotózkodik újranőtt hajával, amivel a férje tökéletes mása lett.

48 · Jun 22, 2017 01:35pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments