Az esetek túlnyomó többségében Vajna Tímeát csak különböző pozitúrákban látjuk itt-ott heverészni, rejtélyeskedni, edzeni, jachton közlekedni, és bölcselkedni, de persze olykor értekezést érdemel a cégeinek elemzése is. 

A fentiekből máris számos dologra lehet következtetni, például, hogy tehetséges üzletasszony és remek modell. Ezeket nyilván eddig is tudtuk, de akad még pár dolog, amit eddig nem, például, hogy mennyire könyveli el az élete apró részleteit sikerként. Előre szólunk, hogy nagyon - erre pedig a Hot! magazin világított rá azzal, hogy elbeszélgetett vele. 

Nem érdemes bő lére ereszteni a dolgot, jobbnak látjuk felsorolni, hogy miket tudtunk meg az interjúból, amiket eddig nem tudtunk Vajna Tímeáról. Most már végre nyugodtan alhatunk éjszakánként:

  • Férje, Andy Vajna végre megtanulta a Facetime használatát, így azzal kommunikálnak egymással esténként.
  • Így viszont szerencsére nem ő, hanem leginkább az ételek hiányoznak neki Magyarországról - a paradicsom, a joghurt, a kenyér és a saját fánkja.
  • Amikor a családja meglátogatta Amerikában, helikoptertúrára mentek a Grand Canyonba. 
  • A húgát magához költöztetné, de ő helyette inkább államvizsgázik.
  • Reklámszerepekre vágyik.
  • Mindig is érdekelte a divat, ezért reméli, hogy jó ötleteket adott a hölgyeknek a profi fotósorozattal, amit Timur Emek és Jennifer Mazur készített róla. (Alighanem így történt). 
  • Nagyon jópofa személy ő, ugyanis a színiiskolában, ahova jár, egy karakterreprezentációt kellett csinálnia, amivel osztatlan sikert aratott.
Most pedig álljon itt az utolsó pont bizonyítéka Vajna Tímea saját szavaival:

Legutóbb karakterreprezentációt kellett csinálnunk, amelyben egy vicces figurát alakítottam. Mindenki dőlt a nevetéstől, az óra végén pedig egyesével jöttek oda hozzám gratulálni a diáktársaim, de még a tanárom is, aki azt mondta, roppant kiváló munkát végeztem. 

És most ön jön, szavazzon!

Ön szerint milyen vicces karaktert alakított Vajna Tímea?

Forrás: Hot!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea sikert sikerre halmoz

És van, ami még talán Andy Vajnánál is jobban hiányzik neki Magyarországról.

28 · Jun 22, 2017 09:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments