Amikor a Karib-tenger kalózai filmsorozat főszereplője múlt héten feltűnt a Glastonbury fesztiválon, egyáltalán nem látszott rajta semmi gondterheltség.

Pedig Johnny Deppnek lenne miért aggódni mostanában: 

  • Egyrészt a People most hozott nyilvánosságra egy dokumentumot, amely bizonyítja, hogy a színész menedzsmentje tudott arról, hogy Depp kifejezetten erőszakos volt ex-feleségével, Amber Hearddel, gyakran bántalmazta őt, és egy komolyabb vita során meg is rúgta a színésznőt még 2014-ben.
    Heard ugye tavaly májusban nyújtotta be a válókeresetet, mert volt férje Johnny Depp sokszor viselkedett agresszívan, és távoltartási végzést kért férjére, amit meg is kapott.
    A válás végül megegyezéssel ért véget, Heard visszavonta az erőszak vádját, és mintegy 7 millió dollárt (majdnem 2 milliárd forintot) kapott Depptől, amit állítólag jótékony célra ajánlott fel.
  • Másrészt a menedzsmentje előrángatta Depp két évvel ezelőtti, kutyás ügyét is: azt állítják, hogy Johnny Depp teljesen tisztában volt azzal, hogy illegálisan szállította Ausztráliába két kutyáját. A két yorkshire terrier, Boo és Pistol A Karib-tenger kalózai 5 forgatására utazott a színésszel, aki a repülőn elfelejtette mindezt bejelenteni az ilyen ügyekben nagyon szigorú ausztrál hatóságoknál.
    Az ügyből elég nagy botrány lett, az ausztrál kormány ultimátumot adott a színésznek, hogy vigye vissza a kutyáit, ő pedig a feleségére hárította a felelősséget, és azt állította, hogy valójában nem is ő, hanem a felesége, Amber Heard vitte be Ausztráliába, aki ezért tavaly ősszel tíz év börtönt vagy 100 ezer ausztrál dollár (azaz 21 millió forint) pénzbírságot is kaphatott volna. Aztán a sztárpár végül egy bizarr videóban kért bocsánatot a csempészésért, de a menedzsment most újra szeretné felmelegíteni ezt az ügyet.

Mindenesetre azt azért tegyük hozzá, hogy a színész ex-menedzsereinek az az érdeke, hogy

Johnny Depp minél több mindenben bűnös legyen. 

Ő és a volt menedzsmentje már jó ideje gyakorlatilag háborúban áll egymással: idén februárban is próbáltak már nekimenni a színésznek, aki ugye azt állítja, hogy meglopták őt a menedzserei, és még a bankszámláját is ők rövidítették meg.  

Szóval az ügyek még egyáltalán nincsenek lezárva. 

via People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem látszik rajta, de Johnny Depp egyre nagyobb bajban van

Volt menedzserei újra elővették az ausztrál kutyás csempészes ügyet, plusz kiderült az is, hogy ők tudták, hogy Depp erőszakos volt Amber Hearddel.

1 · Jun 26, 2017 05:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments