A Gotham című sorozat színésze, Donal Logue június 29-én a Twitteren jelentette be, hogy Jade Logue (Arlo) nevű, 16 éves gyermekének három nappal korábban nyoma veszett Brooklynban, majd egy másik tweet-ben az internetezők segítségét kérte a felkutatásában. Kétségbeesését egyértelműen jelzi, hogy azóta a Facebook-on is ugyanígy tett

Az internet mellett azonban mások is igyekeznek a segítségére lenni, így jó barátja, a Machete-filmekből jól ismert Danny Trejo is.

A színész egy videóban könyörög azért, hogy aki tisztában van Arlo hollétével, csak engedje el, és ígéri, nem fognak kérdezősködni.

Arra kérem, csak tegye ki őt valahol, biztos, hogy haza fog találni.

Ebből nem nehéz arra következtetni, hogy úgy hiszik, Arlót elrabolhatták. Ez egyébként már abból is sejthető, hogy Logue mindkét posztjában utalt arra, hogy gyermeke veszélyben lehet, ugyanis a lány tavaly az interneten coming outolt transzneműségéről. A színész nem véletlenül aggódik: azt mondta, szereti lánya igazi énjét, közösségét pedig igencsak összetartó csapatként ismeri, de vannak „ragadozók”, akik pont a hozzá hasonló édes, bűbájos lelkekre vetik ki hálójukat.

Forrás: US MagazineJust Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Danny Trejo is azért küzd, hogy megtalálják a Gotham színészének eltűnt gyerekét

A videóból, amelyet feltöltött, az is kiderül, hogy mit sejt a lány eltűnésének hátterében.

1 · Jul 05, 2017 01:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments