IMG 5221

Kulcsár Edina anyukája jobban el tudja képzelni, hogy ő szüljön, mint a lánya

2017.07.06. 08:10

A napot lapszemlénkkel indítjuk, tartson velünk! Kezdjük a sort Steiner Kristóffal, aki annyira berágott, hogy kiszállt a saját bizniszéből.

Steiner Kristóf Konyhája névvel, többedmagával üzemeltet egy streetfood kiszbuszt, amely vegán ételeket árul. Legalábbis ezt gondolta, de kiderült, hogy nagyon nem így van. 

Steiner Kristóf még 2011-ben.
Steiner Kristóf még 2011-ben.

Ismerőseimtől értesültem, hogy vegáncsoportokban azt taglalják, hogy csirkét árul a Kristóf Konyhája kisbusz. Ránéztem az udvar oldalára, és nem hittem a szememnek! Elindult egy új bisztró a buszban csirkeraguval és társaival, vegánopciókkal! A Food Truck Udvar tábláján továbbra is kinn van a nevem, az udvar Facebook-oldalának borítóképén továbbra is Kristóf Konyhája várja a vegánokat. Mondanom sem kell, hogy ettől a ponttól sem a buszhoz, sem az udvarhoz, sem a projekten dolgozó üzletemberekhez nincs semmi közöm – azon kívül, hogy sok sikert kívánok nekik, és búcsút intek

 - nyilatkozta a Borsnak

Pápai Joci

Az Eurovíziós Dalfesztiválon is fellépett énekes az első helyen áll a Youtube hallgatottsági listáján, már ami a magyar viszonylatokat illeti. A Blikk szerint öt év kellett ahhoz, hogy Majka Belehalok című számát megelőzze egy másik, ami végül az Origo lett. A dalt naponta kb. 196 ezren hallgatják meg (vagy egy valaki, de az ennyiszer). 

Sebestyén Balázs

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, hogy a műsorvezető ideiglenes végzés alapján nem használhatja a Reggeli Show elnevezést és a műsor logóját sem, mert nagyon hasonló a ClassFM védjegyoltalom alatt álló Morning Show elnevezéséhez. Sebestyén a következőképp reagált az élethelyzetre: 

Breaking News: Májkell MekkMogyoró fontolóra vette, hogy perbe hívja a Rádió 1 lemezlovasát Cookyt, a "Cooky Show" cím jogtalan használata miatt. Úgy gondolja, hogy a Mogyoró túl közel van a Kukihoz... és ez tarthatatlan (!) A francia DJ nyilatkozott az ügyben és a műsort átkereszteli Délutáni Reggeli Show-ra!

Pintér Tibor

A napokban volt a Zorro című musical bemutatója a Nemzeti Lovasszínházban, amelyben a színész is fellépett. Az előadás viszont alakulhatott volna egy fokkal jobban is, és kevésbé úgy, mint egy 1920-as évekbeli burleszkfilm: gyakorlatilag, aki élt és mozgott, balesetet szenvedett rajta vagy még előtte.

Először az egyik táncos lánynak fordult ki a válla egy esés után, majd egy banditát alakító kollégám borult a lóval. Az egyik jelenet próbája közben, amikor egy égő asztalon kell átugratni a lóval, én is buktam, mert szegény ló megbotlott az asztalban. Napokig sajgott mindenem. Ráadásul a technikusunk is leesett a létráról, neki is kiment a válla

- mondta el a színész a Blikknek

Baukó Éva

Szintén a Blikk szúrta ki, hogy Baukó Éva pazar idegenvezető lenne, ha úgy hozná a szükség, mert alighanem a turistáknak is így mutatná meg a kilátást a Citadelláról.

 Kulcsár Edina

 

Kulcsár Edina és édesanyja a Hot! magazinnak nyilatkozott. Az interjú fő csapásiránya Kulcsár gyerekkora volt, és az, hogy akkoriban sem volt követelőző vagy szófogadatlan. A cikkből kiderült, hogy Edina édesanyja, Krisztina előbb el tudná képzelni, hogy neki legyen még egy gyereke, mint azt, hogy a lányának, mert a szemében Edina még mindig az ő pici lánya. Anyja megjegyzésén a volt szépségkirálynő remekül szórakozott, azt mondta,

Vicces lenne, ha egyszerre lennénk kismamák! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kulcsár Edina anyukája jobban el tudja képzelni, hogy ő szüljön, mint a lánya

Sebestyén Balázs reagált a tegnapi hírekre, Steiner Kristóf pedig berágott.

6 · Jul 06, 2017 08:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments