A Gotham című sorozat színésze, Donal Logue június 29-én a Twitteren jelentette be, hogy Jade Logue (Arlo) nevű, 16 éves gyermekének  három nappal korábban nyoma veszett Brooklynban , majd egy másik tweet-ben az internetezők segítségét kérte a felkutatásában.

A lány eltűnése óta naponta használta arra a közösségi médiát, hogy tegyenek meg mindent a felkutatásáért, de a rajongókon kívül a barátai, így Danny Trejo is a segítségére volt. Trejo feltöltött egy videót, amelyből elég erősen arra lehetett következtetni, hogy Jade-et (aki egyébként tavaly állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy transzszexuális) elrabolhatták. 

A legfrissebb hírek szerint azonban a lány előkerült, jól van, és jelenleg is a családja vigyáz rá, erről pedig Logue egyik ismerőse nyilatkozott a külföldi sajtónak. 

Donal rettentően hálás az embereknek, kiváltképp a New York-i rendőrségnek és az FBI-nak azért, hogy a lány épségben hazakerülhetett

- mondta el a forrás. Érdekes módon a körülmények egyelőre nem ismertek, tehát nem tudni, hogy Jade-et valóban elrabolták-e, vagy csak megszökött, de talán hamarosan erről is nyilatkoznak majd az érintettek.  

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Előkerült a Gotham színészének eltűnt lánya

Június 29-én tűnt el, felmerült a gyanú, hogy elrabolták, de most végre meglett.

7 · Jul 09, 2017 12:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments