Most, hogy így az anyatermészet úgy döntött, hogy egész nap 30-38 fokos hőmérsékleten szuvidol minket, talán jól esik pár hűsítő hír.

A Blikk azt írja, hogy Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi a családjával nyaralt Thaiföldön. Nem is a nyaralás a lényeg, hanem a hazaérkezés, ami elég akciódúsra sikeredett. A repülőgépről leszállva

egyből lecsaptak rájuk a vámosok

-írja a Blikk. A következőket mondta az esetről a zenész.

Átvilágították a bőröndömet, kérdezték, mi van benne.Mondtam, hogy egy 5000 forint értékű óra. Természetesen semmi számukra érdekeset nem találtak,már az elején mondtam, felesleges kutakodniuk.

Még az adószámát is elkérték tőle, amin Galambos - a leírtak szerint - eléggé meglepődött, merthogy ki visz magával ilyen adatot egy nyaralásra, ugye. Szerencsére meglett, így minden további nélkül távozhatnak, hisz semmi elvámolni való nem volt náluk.

A zenész elleni vádról és annak történetéről itt olvashat részletesen.

A Bors azt írja, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela esküvője csak egy jó szerkesztői húzás volt. A lap értesülései szerint csak az Édes Élet című reality miatt találták ki az egészet, hogy egy ütős lezárást kapjon az éppen aktuális éved. Hogy miért nem lett az egészből semmi? Mert nagyon úgy fest, hogy nem lesz folytatás, így nem lesz felület, ahol le lehetne adni az eredetileg 5-7 ezer fős lagzit. Állítólag ezért hátráltak ki a sztori mögül. A két érintett, Berki Krisztián és Hódi Pamela nem kívántak nyilatkozni a magánéletükkel kapcsolatban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Galambos Lajos szerint vadásztak rá a vámosok - Hírek jegeskávé mellé

Illetve kiderült, hogy miért nem lett semmi Berki Krisztián és Hódi Pamlea esküvőjéből.

3 · Jul 10, 2017 07:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments