A tavaly decemberben elhunyt, magyar származású abszolút híresség, Gábor Zsazsa végrendelete eltűnt (vagy elveszett), így most az a helyzet állt elő, hogy a színésznő teljes vagyonát özvegye, a hercegi ranggal is bíró Frédéric von Anhalt örökli majd. 

A People magazin birtokába jutott dokumentumok szerint Gábor Zsazsa és von Anhalt az 1986-os házasságkötésük alkalmával aláírtak egy szerződést, amelyben az is szerepelt, hogy Zsazsa előző házasságából született lánya, a 2015-ben elhunyt Francesca Hilton is részesülhetett volna az örökségből Anhalt mellett.


A 74 éves, német származású üzletember azt állítja, hogy a házassági dokumentumokat Zsazsa egyetlen lánya, a Hilton szállodalánc alapítójától született Francesca lopta el azért, hogy meghamisítsa a szerződést és még több vagyont harcoljon ki magának. Azonban az a helyzet, hogy Hilton 2015-ös halála után teljesen nyoma veszett az iratoknak.

A nagyjából fél éve elhunyt színésznő teljes vagyona felett jelenleg most csak és kizárólag von Anhalt rendelkezik, azonban a helyzet nem ilyen egyszerű.

  • Gábor Zsazsának vannak olyan személyes tárgyai, melyeket a végrendelet szerint szét kell osztani.
  • A hagyatéki eljárás szakértője, Irwin B. Feinberg viszont azt állítja, hogy még az sem tisztázott, hogy mekkora volt Zsazsa tényleges vagyona és az sem világos, hogy kik lehetnek az örökség kedvezményezettjei - Francesca Hiltonnak például nem volt gyermeke, így utána nem maradt senki, aki örökölhetné a vagyon egy részét.

via People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gábor Zsazsa özvegye kaphatja a színésznő minden vagyonát

A bő fél éve elhunyt Zsazsa teljes vagyona felett jelenleg most csak és kizárólag Frédéric von Anhalt rendelkezik, de a helyzet nem ilyen egyszerű.

3 · Jul 12, 2017 11:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments