Most, hogy kicsit lehűlt az idő csütörtök estére, pont jól jött VV azaz Dj Seherezádé friss fotója, hogy a hőháztartásunk helyreálljon. És nem csak azért mert a valóságshow szereplőből lett lemezlovas annyira dögös bikiniben, hanem azért is, mert annyira látványosan melege van a fotón, hogy attól az ember óhatatlanul a saját bőrén is érzi a kánikulát.

Persze ha már nyár, akkor szinte csak fürdőruhás celebek vannak az Instán, így inkább az a nehéz, hogy kit válogassunk be a híradónkba. Mondjuk Kylie Jennernek sikerült olyan furcsa pózban rátapadnia egy üvegfalra, hogy vele kapcsolatban nem is volt kérdés, hogy meg kell mutatni.

De azért szétnéztünk olyan hírességek között is, akik ruhás fotót posztoltak. Mint például Tóth Gabi, aki éppen új életet kezd és költözik. Persze a dekoltázsa sem maradt le a fotóról, ami ennek a mérföldkőnek emléket állít.

#költözés #újélet ☀️☀️☀️☀️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗 #boldogvagyok

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A nap legfilozófikusabb fotója díjat pedig Vajna Tímea kapja, aki tengerparton búslakodós, elmélázós képet tett közzé magáról. De vajon mire gondolhat? Tán eszébe jutott a 300 milliós kölcsön, amit a férjétől kapott? Esetleg azon elmélkedik, milyen jót bulizott pár napja a Miss Universe győztesével? Vagy azon gondolkozik, hogyan segítsen a nőknek a napi divatban? Megannyi kérdés.

Dreamy days 🌬💭and easy summer in Malibu

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézze meg VV Sherezádét bikiniben és máris nem fogja érezni a hidegfrontot!

Ha pedig kigyönyörködte magát, segítsen megállapítani, mire gondolhat Vajna Tímea! Instahíradó!

5 · Jul 13, 2017 08:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments