Pamela Anderson régóta híres arról, hogy az állati eredetű ételek fogyasztása helyett a vegán étrendet preferálja, sőt, olyanokra is rákényszeríti, akik számára ez igazi kínzás (így a WikiLeaks alapítója, Julian Assange számára is, aki márpedig kevéssé ússza meg az etetést, amióta Anderson teljesen rákattant szegényre).

Vegán-rajongását aztán olyan szintre fejlesztette, hogy megnyitotta a La Table du Marche nevű, növényalapú éttermét Dél-Franciaországban, és úgy tervezte, ezzel szexi vegán élményt nyújt majd a vendégeinek. A díszes megnyitó július 4-én esett meg, Pamela Andersonnak azonban már semmi köze a helyhez.

Tőlem független körülmények arra kényszerítettek, hogy felbontsam a Christophe Leroy-jal (a szakács) kötött megállapodásomat. 

Pontos indoklást nem adott, csupán arra utalt, hogy az étterem nem felel meg az elvárásoknak és annak, amiben megállapodtak, továbbá, hogy szerinte hiányzik a tisztelet, és nem megfelelő módon bánnak a személyzettel. 

Anderson egyébként továbbra is vallja, hogy a húsevés az ördögtől való, a globális felmelegedés melegágya, és impotenciához vezet. 

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pamela Anderson szexi vegán éttermének annyi

Legalábbis ő már nem adja a nevét hozzá, nem véletlenül.

4 · Jul 13, 2017 01:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments