Erős kezdéssel alapozza meg ezt a hetet a Bors. A lap ugyanis arról adott hírt hétfő reggel, hogyan vesztette el a szüzességét Takáts Tamás. Így most már nem titok, a fontos mérföldkő 18 évesen jött el az énekes életébe, amiről így mesélt: „egy hé­ten belül többször is találkoztunk, sokat pingpongoztunk együtt, és az egyik ilyen randevún egy pokróccal jelent meg. Kimentünk a szőlősbe, ott terítette le a pokrócot. Itt ekkor egy örökké emlékezetes történet vette kezdetét: még mind a ketten szüzek voltunk, és ahogy belevágtunk a dologba, elkezdett zuhogni az eső. Ez elég komoly termékenységszimbólum, amire azóta is büszke vagyok.

  • Détár Enikő pedig végre megnyugodhat - írja a  Bors , hiszen a színésznőnek és új szerelmének elkészült a közös háza és beköltözhetnek. Détár Enikőnek nem volt saját otthona azóta, hogy Rékasi Károllyal elváltak. Akkori közös házukból ugyanis volt férje kivásárolta és albérletbe költözött. A lap az új otthonról azt is megtudta, hogy jóval kisebb, mint amiben korábban Détár Rékasi Károllyal élt együtt, de így is van benne szoba a színésznő és párja gyerekeinek is. 
  • Eközben a Blikk szerint csak átmeneti üzemzavar lehetett Hujber Ferencnél, hogy pár hónappal ezelőtt furcsán viselkedett a Mokkában. Értesüléseik szerint ugyanis „a Valami Amerika 3. jelenleg zajló forgatásán komoly munkabírásáról és fegyelmezett magatartásáról is tanúbizonyságot tett.” Legalábbis erről számolt be a lapnak a produkció egyik tagja, aki azt is hozzátette, szinte rá sem lehet ismerni a színészre. Nemhogy időben ott van minden forgatásra, de még előbb is érkezik, a szöveget hibátlanul tudja, minden rendező álma.