• A Bors szúrta ki a Rising Star egykori versenyzőjének, Peter Srámek, Facebookján, hogy a fiatal énekes komoly fogyókúrába és gyúrásba kezdett. A lap gyorsan meg is kereste Srámeket, hogy mindent megtudjanak a testi változásról, az énekes pedig készséggel beszélt az úszógumijáról és annak eltűnéséről. „Mindig sovány voltam, aztán olyan lettem, mint egy pók. Sovány végtagok, pocakkal. Inkább vicces, mint szép. Huszonnégy éves leszek szeptemberben, szerintem ez korai. Még szeretnék tetsze­ni a lányoknak. Éreztem, hogy eljött az idő, elmentem egy csepeli edzőterembe. Az biztos, hogy belőlem sosem lesz Arnold Schwarzenegger, de szeretnék jól ki­nézni" - magyarázta az énekes, aki szerint még három hónapnyi edzésre van szüksége ahhoz, hogy elérje a kívánt alakot.
  • Eközben a Blikk még mindig Sebestyén Balázs és a Reggeli Show kálváriájáról ír. Mint arról mi is beszámoltunk, hétfőn Balázsékra változott a reggeli beszélgetős műsor neve, ám a régi név még nem tűnt el nyomtalanul mindenhonnan, ennek pedig következményei vannak. „Több platformon is még mindig a régi név szerepel, így tovább ketyeg a napi akár 200 ezer forintos bírság, amíg bárhol a Reggeli Show nevet használják" - írja a lap.
  • Balázs Fecóban pedig egy világ omlott össze, mert el kellett adnia balatoni nyaralóját. „A feleségem és a fiam sem rajongott úgy érte, mint én, egyedül pedig azért sem akartam ott sok időt tölteni, mert így nem volt senki, aki bevisz a füredi kórházba, ha megint rakoncátlankodna a szívem. Azt a több százezer forintot is sajnáltam, amit éves szinten fizettem felügyeletre és karbantartásra” - magyarázta a zenész a Blikknek, aki azt is hozzátette, annyira nehezen engedi el Balatonudvariban található házat, hogy mióta eladta, kétszer is odament titokban, mikor épp arra járt.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Peter Srámek elég látványosan elkezdte kigyúrni magát - hírek protein shake mellé

Eközben meg Balázsék még mindig fizethetik a büntetést a Reggeli Show után.

18 · Jul 18, 2017 07:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments