Aaron Carterről már egy ideje szinte semmit nem lehetett hallani, de múlt héten újra bekerült a lapokba, azt követően, hogy ittas vezetés miatt lekapcsolták. Ez még önmagában nem is lenne annyira érdekes, amire azonban mindenki felfigyelt az a rendőrségi fotó, ami az eset után készült róla. A képen ugyanis alig lehet felismerni az – egykori (?) – énekest, annyira lefogyott.

A fotó azonnal elindította a pletykaáradatot arról, hogy Carter testi változása mögött biztos drogozás áll, éppen ezért a celeb most egy interjúban tisztázta ijesztő fogyásának az okát.

Aaron Carter gets emotional about his eating disorder, hurtful reactions to his weight and using fillers to battle insecurity.

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés,

Állítása szerint soha nem nyúlt drogokhoz, hanem súlyos, stressz okozta gyomorproblémái vannak. Az interjúban arról beszélt, hogy rekeszsérve van és laktózintoleráns is, amióta pedig ezeket megállapították róla, teljesen megváltoztak az étkezési szokásai, nem is beszélve arról, hogy ehhez még testképzavar is társul. Carter szerint mindezeknek az eredménye az, hogy jelenleg ennyire sovány.