Közérdekű munka helyett másodfokon pénzbüntetésre ítélték ittas vezetés és rongálás miatt Oszter Sándort. A színész még 2014 februárjában  nem tudott bevenni egy kanyart a MOM Park budai bevásárlóközpont mélygarázsában: nekiment a falnak, majd egy oszlopnak, később pedig még egyszer meghúzta autóját. Osztert a bíróság első fokon 2016. március 3-án ittas járművezetés és rongálás vétsége miatt

ítélte 140 óra közmunkára, a járművezetéstől 2 év 5 hónapra eltiltotta és vele fizettette volna ki a 77 800 ezer forintos bűnügyi költséget is.

Az ügyészség akkor egyébként azért indítványozta pénzbüntetés helyett a közérdekű munkát, mert a Nemzeti Adó és Vámhivatal adatai szerint  a színész anyagi helyzete nem tette volna lehetővé, hogy fizessen.

Mivel Oszter feleségének, Failoni Donatellának nem régen szintén ittas vezetés miatt  ugrott a jogosítványa, ezért kérdeztünk rá, hogy mi a helyzet a színész ügyével. A Fővárosi Törvényszék 2016. július 8-án hozott jogerős döntése szerint enyhítették a büntetését: 

másodfokon közérdekű munka helyett 450 ezer forint pénzbüntetésre ítélték, és a járművezetéstől 2 év 5 hónap helyett csak 2 évre tiltották el,

a több tízezer forintos bűnügyi költséget viszont a jogerős döntés szerint is neki kell vállalnia.