Miközben Aaron Carter egyre soványabb, Robbie Williamsre szaladnak fel a kilók. Ahogy Carter esetében, Williamsnél is lelki betegség áll a dolog hátterében, amiről most nagyon nyíltan beszélt videóblogjában. Az énekes elmondta, már egy éve alvás -és evészavarral küzd.

Ez abban nyilvánul meg, hogy éjjel, álmában kikel az ágyból, hogy egyen. Ilyenkor nem ébred fel és abszolút nincs tudatában annak, hogy mi történik, általában csak reggel, mikor magához tér, konstatálja hogy álmában evett. Emellett azt is hozzátette, természetesen az ilyen evésrohamok közben nem az uborkára és a paradicsomra megy rá, hanem mindenféle cukros dolgot töm magába, ami némileg a testén is meglátszik.

Williams egyébként egyike azon celebeknek, akik nyíltan vállalják és beszélnek arról, hogy szorongásos panaszokkal küzdenek, Sőt, arról is nyilatkozott már, hogy megtörtént vele, hogy azt hitte szívinfarktusa van, amiről kiderült, hogy pánikroham volt. Így vélhetően ezek a problémák állnak az éjszakai evése hátterében is.

Forrás: Hello magzine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kellemetlen betegség miatt hízik már egy éve Robbie Williams

Videóblogában beszélt a tavaly április óta tartó problémáról.

15 · Jul 21, 2017 02:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments