A színésznő a Vanity Fairnek adott interjút, amiben a válást megelőző időszakról is szó esik. Leszögezte, hogy nem akarta azt a kifejezést használni, hogy rosszra fordultak a dolgok közte és Brad Pitt között, mert igazság szerint annyi történt, hogy bonyolultabb lett a helyzet.

Saját bevallása szerint az eltelt kilenc hónapban azon volt, hogy egyre jobb legyen az otthonteremtésben, a kutyaszar felszedésében, mosogatásban, és esti mesék olvasásában. Szerinte ezek elég jól mennek neki. 

Jolie-nál abszolút a család került az első helyre, és az, hogy saját (25 millió dollár értékű) házában él a hat gyermekével, nagy előrelépés. Ezektől, valamint attól, hogy teljes mértékben a maga ura lehet, sokkal inkább érzi magát nőnek. 

Az eltelt időszak nem volt épp könnyű, és a gyerekeket nem is a válás viselte meg, nem a papírok beadását kell feldolgozniuk, hanem az odáig vezető eseményeket.

Mint kiderült, Jolie-nál Bell-féle arcbénulást diagnosztizáltak.

Nem tudja, hogy ez a menopauza miatt van-e, esetleg a mögötte lévő egy év eredménye-e ez a betegség, de azt is megjegyezte, hogy 

a családos anyák néha utolsó helyre sorolják saját magukat, amíg az nem mutatkozik meg valahogy az egészségükön.

Ez is az oka annak, hogy a zuhany alatt sír – nem akarja, hogy gyermekei miatta aggódjanak. Mert Jolie például úgy nőtt fel, hogy szinte mindig aggódnia kellett anyukája miatt. Ő nem akarja, hogy így lássák. Fontos, hogy a fiai és lányai azt érezzék, hogy minden rendben lesz.

(US Magazine)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Angelina Jolie-nak arcbénulása van

Hogy ez a menopauza, vagy az eltelt egy év következménye, azt nem tudni, de nem akarja, hogy gyermekei folyton miatta aggódjanak.

9 · Jul 27, 2017 01:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments