Jó reggelt kívánunk augusztus első napján. Lássuk, mi derült ki tegnap óta a magyar híresemberekről!

A Blikk például arról ír, hogy Kovács Kokó István teljesített egy elég kemény versenyt, a Nagyatád eXtremeMant (3800 méter úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és 42,195 kilométer futásból áll), és a célba éréskor még arra is maradt ereje, hogy megkérje Garami Katalin maratoni futó kezét. A szervezőkkel még a verseny előtt megbeszélte, hogy a célba éréskor megkapott köszönőrózsára (ma is tanultunk valamit) tegyék rá valahogy a gyűrűt, így az eszközpark is rendelkezésre állt.

Ugyanők írnak arról is, mennyire személyesen kezeli a Facebook-oldalát Hosszú Katinka. A cikk mindenképpen érdekes a sportoló rajongóinak, de mi ezen a képaláíráson szórakoztunk a legőszintébben:

Nem zavarja, ha verseny után a vízből kimászva a fejére simul a haja, mert a legtöbb ember így néz ki úszás után. Még egy háromszoros olimpiai bajnok is!

És most nézzük a Borsot: innen derült ki, hogy Ambrus Attila, akit Viszkis helyett már inkább a Csíki Párduc néven emlegetnek, vloggerként is sikeres. Íme egy videója:

Ha elfelejtette volna, mivel foglalkozik: kerámiázik, és nem is olyan régen írt egy könyvet.

Érdekes tény ugyaninnen: Voksán virágnak ötszáz bugyija van. Persze ezt ők sokkal szebben írják, mégpedig úgy, hogy

Bármerre is jár a világban Voksán Virág, lemezlovasként az igényes zeneszámok után fülel állandóan. Magánemberként a minőségi fehérneműk után kutat ugyanilyen megszállottan.

Kedvenc példánya nincs.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Voksán Virágnak ötszáz bugyija van

Magánemberként ugyanolyan megszállottan kutat a minőségi fehérneműk után, mint ahogy lemezlovasként keresi az igényes zeneszámokat.

77 · Aug 01, 2017 07:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments