Rövid idő alatt három szakítás is történt Hollywood híresembereinek körében, mégpedig:

  •  Amber Heard és Elon Musk;
  • Chris Pratt és Anna Faris;
  • Aaron Carter és Madison Parker intettek egymásnak búcsút.

Heardék

Náluk állítólag az volt a baj, hogy nem volt idejük egymásra. A US Weekly szerint a Tesla-ember állandóan dolgozik, Heard pedig úgy érzi, épp most indul be a színészi karrierje, oda kell tennie magát. A hír mindenesetre elég meglepő.

A pár 2013-ban ismerkedett meg, és nem sokkal azután kezdtek el randevúzni, hogy Heard beadta a válókeresetet (Johnny Depp volt a férje), tizenöt havi házasság után. Musk is nemrég vált el (hivatalosan) második feleségétől, Talulah Riley-től (ő a második neje volt). Viszonyuknak tavaly nyáron ment híre, de mostanra állítólag addig jutottak, hogy Heard már nyilvánosan sem akart vele mutatkozni egy ideje. Pedig kapott egy Teslát, meg egy csomó napkollektort is!

Pratték

Ez egy fokkal komolyabb dráma, hiszen házasfelekről beszélünk, akiknek gyereke van. A színész Facebookon jelentette be, hogy szétköltöznek, ami mindkettejüknek csalódás, mivel hosszú ideje próbálják megmenteni kapcsolatukat. Emellett még mindig szeretik és tisztelik egymást.

Chris Pratt és Anna Faris nyolc évig voltak házasok, gyerekük, Jack négy éves. A Szédületes éjszaka című film forgatásán ismerkedtek meg.

Carterék

Talán ezen lepődtünk meg a legkevésbé: a 29 éves énekes és barátnője, Madison Parker, múlt héten szakítottak. Állítólag barátok maradtak, de Carternek, akivel mostanában főleg azért foglalkoztak a lapok, mert ittasan vezetettsaját magára kell koncentrálnia. Persze ők is nagyon szeretik és tisztelik egymást, és közös döntést hoztak. 

Két érdekesség: Carter egy hónappal ezelőtt még arról beszélt, szeretne megházasodni, illetve megkérni Parker kezét, és jó apává válni, rengeteg gyerekkel. A hétvégén pedig arról, tizenhárom éves kora óta a férfiakhoz és a nőkhöz is vonzódik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szakításhíradó: Amber Heard és pasija hullámot indítottak

Ahhoz képest, hogy mekkora volt a szerelem... Na de szétment egy álompár, és két dzs-kategóriás celeb is.

6 · Aug 07, 2017 08:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments