• A jelenleg Ibizán lazulgató Vajna Tímeát komoly dolgok foglalkoztatják. A filmügyi biztos neje ugyanis (ismét) eldöntötte, hogy most már tényleg gyereket szeretne, ezt pedig annyira komolyan gondolja, hogy terveiben az szerepel, hogy jövőre már úton lesz a baba. „Idén leszek 35 éves, és már nagyon aktuális lenne a gyerek érkezése. Szerintem egy nő sohasem érzi azt, hogy teljesen kész egy babára, ez nálam is hullámzó, egyszer úgy érzem, igen, máskor úgy, hogy még nem, ám azt hiszem, bele kell vágni. Egy évet adtam még magamnak, de jövőre már mindenképp szeretnék édesanya lenni" - idézi Vajnánét a Blikk, aki egyébként azt is elmondta, hogy a jövőjét inkább Amerikában képzeli el, mint itthon.
  • Eközben Alekosz feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen. Az egykori VV-s azért fordult a hatóságokhoz, hogy kiderítse, ki tüntette el azt a szerződést, amely – állítása szerint – tartalmazta, hogy az RTL Klubtól való távozása miatt keletkezett anyagi kárt a TV2 átvállalja magára, és kifizeti helyette - írja a Blikk. Az előzményről annyit, hogy Alekosz azután került nehéz helyzetbe, hogy az év elején bírósági döntés született arról, hogy a VV győzteseként kapott lakást vissza kell adnia, hiszen szerződést szegett azzal, hogy feltűnt az TV2 Összeesküvők című valóságshow-jában.
  • L.L. Junior pedig annak ellenére, hogy nemrég eljegyezte a barátnőjét, hazaköltözött a családjához - értesült a Bors. Bár a lapnak se a zenész, se a nők nem szólaltak meg, egy szomszéd készségesen nyilatkozott és elmondta, látták mikor Junior egy teherautóval visszacuccolt a családi fészekbe. Azt, hogy mi vezetett Junior és új barátnője szakításához egyelőre nem tudni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea belevág: jövőre már gyereket szeretne

Eközben Alekosz feljelentést tett a rendőrségen, L.L. Junior pedig visszaköltözött a családjához.

148 · Aug 29, 2017 07:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments