GettyImages-818863300

Egyetért Katalin hercegné és Vilmos herceg nevelési módszereivel?

2017.09.03. 09:29

Annak ellenére, hogy György herceg és Sarolta hercegnő nem mindennapi családba született bele, Katalin hercegné és Vilmos herceg – a lehetőségeikhez mérten  igyekeznek visszafogott, normális, boldog gyerekkort biztosítani számukra. Ezekbe azonban nem fér bele minden, és az egészséges fejlődésük érdekében néhány dologtól el kell őket tiltaniuk. 

GettyImages-696867524
Ez az érv arra, hogy nem játszhatnak tabletekkel, sem egyéb elektronikai kütyükkel. 

Ahelyett, hogy francia nevelőnőkre bíznák, a szülők inkább két Trónok harca rész közé is képesek beiktatni a feladatot, hogy maguk irányítsák a gyerekek életét, amiben, láthatóan sokszor a tiltás is szerepet játszik (bezzeg Diana hercegnő nem ilyen nagymama lett volna). Azt mondják, ők is egész könnyen átvészelték a gyerekkorukat iPhone-ok és egyéb elektronikai izék nélkül, úgyhogy inkább a kézzelfogható játékokat és a szabadtéri szórakozást preferálják, továbbá határozottan hisznek az aktív képzelőerő ösztönzésében.

A nevelési módszer egész sikeres lehet, a gyerekeknek ugyanis eszébe sem jut anya és apa játékával (ez a tablet) játszani, sőt. György herceg imád mindent, aminek kereke van, Sarolta pedig műanyag Disney-hercegnőkkel veszi magát körbe. Katalinék a kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért rendkívül intim viszony alakult ki szülők és gyerekeik között: Vilmos gyakorta folytat mély beszélgetéseket Györggyel, Katalinnak pedig árnyéka lett Sarolta. 

Ön egyetért a szülők nevelési módszereivel?

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egyetért Katalin hercegné és Vilmos herceg nevelési módszereivel?

György és Sarolta hiába születtek a brit királyi családba, azért mindent nekik se lehet.

11 · Sep 03, 2017 09:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments