Annak ellenére, hogy György herceg és Sarolta hercegnő nem mindennapi családba született bele, Katalin hercegné és Vilmos herceg – a lehetőségeikhez mérten  igyekeznek visszafogott, normális, boldog gyerekkort biztosítani számukra. Ezekbe azonban nem fér bele minden, és az egészséges fejlődésük érdekében néhány dologtól el kell őket tiltaniuk. 

Ez az érv arra, hogy nem játszhatnak tabletekkel, sem egyéb elektronikai kütyükkel. 

Ahelyett, hogy francia nevelőnőkre bíznák, a szülők inkább két Trónok harca rész közé is képesek beiktatni a feladatot, hogy maguk irányítsák a gyerekek életét, amiben, láthatóan sokszor a tiltás is szerepet játszik (bezzeg Diana hercegnő nem ilyen nagymama lett volna). Azt mondják, ők is egész könnyen átvészelték a gyerekkorukat iPhone-ok és egyéb elektronikai izék nélkül, úgyhogy inkább a kézzelfogható játékokat és a szabadtéri szórakozást preferálják, továbbá határozottan hisznek az aktív képzelőerő ösztönzésében.

A nevelési módszer egész sikeres lehet, a gyerekeknek ugyanis eszébe sem jut anya és apa játékával (ez a tablet) játszani, sőt. György herceg imád mindent, aminek kereke van, Sarolta pedig műanyag Disney-hercegnőkkel veszi magát körbe. Katalinék a kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért rendkívül intim viszony alakult ki szülők és gyerekeik között: Vilmos gyakorta folytat mély beszélgetéseket Györggyel, Katalinnak pedig árnyéka lett Sarolta. 

Ön egyetért a szülők nevelési módszereivel?

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egyetért Katalin hercegné és Vilmos herceg nevelési módszereivel?

György és Sarolta hiába születtek a brit királyi családba, azért mindent nekik se lehet.

11 · Sep 03, 2017 09:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments