A Story Extra készített egy anyagot a magyarországi, és úgy összességében a szexszimbólumokról; a témában két szakértő, Horváth Éva és Lakatos Márk is megszólalt. A volt szépségkirálynő elárulta, hogy szexszimbólumnak lenni azért nem egy nagy truváj, vannak bizonyos dolgok, amiket el lehet tanulni, de kellő mértékben extrovertáltnak kell lenni hozzá. És persze lehet, hogy közhely, de a belső kisugárzás az, ami igazán számít. Itt említették, hogy napjainkban Palvin Barbara is szexszimbólumnak tekinthető.

Horváth Éva szerint azért mert nem egy átlagos modellalkat. 

Van kis cicije, kis popsija, és van rajta mit fogni. A férfiak meg ezt szeretik.

Lakatos Márk ennél egy fokkal szakmaiabban közelítette meg a kérdést. Elmondása szerint a szexszimbólumok mindig az átlag közízlésnek megfelelő személyek. Mivel Palvin Barbara sok ember szerint szexi,dögös és a többi, ezért ő már olyan, mint egy magyar Marilyn Monroe. Aki szintén nem volt egy olyan nagy hűha, de rengeteg férfinak bejött, ezért lett ekkora név – jegyezte meg.

Palvin Barbara mindezzel nem nagyon tud mit kezdeni. Viszont sejti, hogy minek köszönhető az ő szexszimbólumsága.

Sokat segít, hogy milyen képek készülnek rólam. Most a legutóbbi Maxim címlapom sem fogja elijeszteni a nézőket. Én örülök, ha így gondolnak rám az emberek.

A teljes videót itt tudja megnézni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara nem tud mit kezdeni azzal, hogy ő egy szexszimbólum

Annyira azért nem csodálkozik, hisz sejti, hogy talán a sok félmeztelen képének tudható ez be.

680 · Sep 09, 2017 08:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments