Az Indy100számolt be arról, hogy bár György herceg elkezdte az iskolát, tehát közösségbe ment, mégsem lesz majd legjobb barátja az osztályban. Ennek hallatán pedig az ember automatikusan arra gondolna, hogy ez is része Katalin és Vilmos nevelési módszereinek, esetleg ez is a királyi ház valamelyik furcsa tiltása.

De nem.

A lap információi szerint György herceg családjának ehhez semmi köze, az iskola az, ami nem támogatja, hogy kettes klikkek alakuljanak ki a gyerekek között. A suli, ahova a négyéves herceg múlt héten érkezett meg, arra akarja nevelni a gyerekeket, hogy csapatban tudjanak gondolkozni és egy csoportot érezzenek magukhoz közel, ne csak egy-egy embert.

Ennek érdekében külön szabályaik vannak, például ha valamelyik gyerek bulit tart, nem oszthatja ki a meghívókat az osztályban, így ha valakit mégsem hív meg, azt nem alázza meg ezzel az egész csoport előtt. Ezen kívül pedig az épületben szinte mindenhol ki van plakátolva, hogy a gyerekek legyen kedvesek egymással.

Arra azért elég kíváncsiak lennénk, hogy György herceg milyen grimaszokat vágott, mikor megismerkedett az iskola szabályaival.

<3>

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
György hercegnek nem lesz legjobb barátja a suliban, de nem azért, amiért gondolná

Kivételesen nem a királyi ház szigora az, ami korlátozza ebben a trónörököst.

23 · Sep 11, 2017 11:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments