Mostanra már szinte az egész világ megtanulta Meghan Markle nevét, akit főleg nem a Brilliáns elmékben nyújtott brilliáns alakítása miatt ismerünk, hanem azért, mert már egy éve ő Harry herceg barátnője. A királyi ház közeléből pedig egyre biztosabb pletykák érkeznek arról, hogy vélhetően már a herceg jegyese is. Éppen ezért még nagyobb figyelem övezi, annyira, hogy most kiderült, hol éldegél, amikor a sorozatot forgatja.

Markle-nek egy abszolút nem hivalkodó háza van Kanadában arra az időre, mikor dolgozik.

Amikor pedig szabadságon van, akkor vagy a pasijával utazgat, vagy romantikázik Londonban, de ha éppen nem sikerül összehozni a találkozást akkor az édesanyjánál piheni ki a munka fáradalmait Los Angelesben, ebben a házban, ahol felnőtt.

A legfrissebb hírek szerint Harry herceggel még idén bejelentik az eljegyzésüket, így jövő nyáron már sor kerülhet egy újabb esküvőre a királyi házban, amin már talán Katalin és Vilmos harmadik gyereke is ott lesz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebben a szerény házban várja Meghan Markle, hogy összeköltözzön Harry herceggel

Egyre valószínűbb, hogy a színésznő és Diana kisebbik fia rövid időn belül bejelentik az eljegyzésüket, így Markle-nek nem kell sokáig itt élnie.

3 · Sep 15, 2017 12:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments