Bár Emily Ratajkowski modellként már sokszor szembesülhetett azzal, hogy képszerkesztők még az ő tökéletes testét is retusálják, de nála is van egy határ ilyen téren, amit most egy francia magazin átlépett. 

Talán nem túl meglepő, hogy az ő esetében ez a határ a mellénél húzódik meg. Ratajkowski ugyanis imádja őket mutogatni és beszélni is róluk, ami nem meglepő, hiszen őt tartják a világ legjobb mellű nőjének. Ennek fényében pedig szinte természetes, hogy kiakad, ha éppen ezt a testrészét photoshopolják, ráadásul kisebbre.

Íme a címlap, ami kiborította a modellt:

És ez az eredeti:

Ha pedig jobban megnézi akkor azt is észreveheti, hogy nemcsak a melleiből faragtak le, hanem a szájából is. Egyébként Ratajkowski nem fröcsögve fakadt ki az Instán a magazinra, választékosabb módját választotta annak, hogy hangot adjon a véleményének. Midkét fotót posztolta, és arról írt, hogy milyen fontos, hogy mindenki olyannak fogadja el magát amilyen, és képes legyen magabiztosan szeretni azokat az adottságait, amik különlegessé teszik.

Remélem, a divatipar egyszer magtanulja, hogy nem kéne elfojtani azokat a dolgokat, amik kivételessé tesznek minket, és egyszer ünnepeli fogja az egyediséget

- írja posztjában a modell.

Az elmúlt időben egyébként nem ő az első, aki felszólalt a túlzott retusálás ellen. 2015-ben a színésznő, Zendaya, mutatott magáról egy manipulált képet, amihez leírta, mennyire sokkolták a változások, amiket a képszerkesztők hajtottak végre rajta.

Tavaly pedig  Kerry Washington fogalmazott meg kritikát az egyik magazinnal szemben, ami annyira megphotoshoppolta a róla készült fotót, hogy szinte nem ismert magára. „Furcsa érzés volt ezt a képet látni, hiszen annyira különbözik attól, ahogy a tükörben kinézek. Ez elég rossz érzés” – írta a színésznő.

So...You know me. I'm not one to be quiet about a magazine cover. I always celebrate it when a respected publication invites me to grace their pages. It's an honor. And a privilege. And ADWEEK is no exception. I love ADWEEK. It's a publication I appreciate. And learn from. I've long followed them on Twitter. And when they invited me to do a cover, I was excited and thrilled. And the truth is, I'm still excited. I'm proud of the article. And I like some of the inside images a great deal. But, I have to be honest...I was taken aback by the cover. Look, I'm no stranger to Photoshopping. It happens a lot. In a way, we have become a society of picture adjusters - who doesn't love a filter?!? And I don't always take these adjustments to task but I have had the opportunity to address the impact of my altered image in the past and I think it's a valuable conversation. Yesterday, however, I just felt weary. It felt strange to look at a picture of myself that is so different from what I look like when I look in the mirror. It's an unfortunate feeling. That being said. You all have been very kind and supportive. Also, as I've said, I'm very proud of the article. There are a few things we discussed in the interview that were left out. Things that are important to me (like: the importance of strong professional support and my awesome professional team) and I've been thinking about how to discuss those things with anyone who is interested, in an alternate forum. But until then...Grab this week's ADWEEK. Read it. I hope you enjoy it. And thank you for being patient with me while I figured out how to post this in a way that felt both celebratory and honest. XOXOXOX

Kerry Washington (@kerrywashington) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Emily Ratajkowski nagyon kiakadt, hogy a melleit kisebbre photoshoppolták

A modellnek nagyon nem tetszett, hogy egy francia magazin néhány centit leszedett róla.

9 · Sep 19, 2017 12:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments