Végre Magyarországra is megérkezett A-GAZDAGNŐS-REALITY, ami külföldön a The Real Housewives néven fut és a lényege, hogy filmre veszik néhány milliomosfeleség életét. Innen is jön a magyar cím: Feleségek luxuskivitelben. Arról már korábban írtunk, hogy ebben Rubint Réka is szerepelni fog, most pedig végre megnézheti az ő és a többi pénzes asszony bemutatkozó videóját. Ha játszani is van kedve, akkor próbálja ki, meddig bírja nézni ezeket anélkül, hogy ökölbe szorulna a keze! Jó szórakozást!

Először ismerje meg még jobban Rubint Rékát, akiről azt az új információt tudtuk most meg, hogy annyira szereti a cipőket és a táskákat, hogy férje, Schobert Norbert néha szívesen helyet cserélne ezekkel a kiegészítőkkel.

De itt van nekünk Köllő Babett is, akinek elmondása szerint nemcsak azért kell mindig jól kinéznie, mert nő, hanem mert megteheti.

Ő pedig Smaltig Dalma, akivel már megtörtént, hogy egy sopikázás során másfél millió forintot költött el.

Csősz Boglárkával megnéznénk egy vásárlás-deatmatchet köztük, hiszen Csősz arra büszke, hogy kilencmilliót is ott tud hagyni a márkás boltokban.

Ám lehet, hogy az ön kedvence Farkas Rita lesz, aki 17 éves kora óta nem mosta meg a haját? Ezt egyébként azért nem tette meg, mert a fodrásza csinálja meg neki, már több mint harminc éve.

Mellettük pedig még láthatja Vasvári Vivient is, aki nagy sikernek könyveli el, hogy nem egyszer kapott már kétmillió forintot érő táskát.

Ha ennél is többre kíváncsi, a sorozat szeptember 25-én indul a Viasat3-on.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbert cipő szeretne lenni Rubint Réka lábán

Most láthat hat olyan videót milliomos magyar nőkről, amitől ökölbe szorul a keze.

413 · Sep 20, 2017 03:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments