Várható volt, hogy Demcsák Zsuzsa fog még magyarázkodni a hírhedté vált Szanyi interjúja miatt, ami annyira rosszul sült el, hogy nem egészen egy héttel a felvétel után a műsorvezető távozott az ATV-től. Demcsák először azzal magyarázta a furcsa viselkedését az interjú során, hogy kóros fáradságban szenved, de mostanra kiderült, egy szakítás is közrejátszott abban, hogy rossz állapotba került. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megvisel, hogy szakítottak velem. A válásom sem viselt meg annyira, mint ennek az embernek az elvesztése - idézi a műsorvezetőt a Blikk. A lap egyébként az is tudni véli, hogy Demcsák egy volt vízilabdással járt.

Ha pedig ennyi nem lenne elég a Mokka egykori műsorvezetőjéből egy reggelre, szerencsére a Borsnak is megvannak a maga friss információi róla. Ők úgy értesültek, hogy az ATV milliókat bukott Demcsák miatt, hiszen rengeteg pénzbe került reklámozni, hogy az Egyenes beszédet ősztől az ex-TV2-ős vezeti.

De nem csak Demcsák Zsuzsa van a világon, itt van például Éden-Pumped Snezi, aki a Blikk szerint énekesnői karrierről álmodik, ezért az X-faktorba is jelentkezett. „Régóta énekelek otthon, kislánykorom óta nagy álmom a nagyszínpad, és többször jártam énektanárnál is. Idén elhatároztam, hogy jelentkezem a tehetségkutatóba, és próbára teszem a képességeimet - mondta a lapnak.

Lovasi Andrásnak pedig hónapok óta injekciózzák a jobb szemét. „Egy éve volt már, hogy Olaszországból hazafelé jövet a hosszú vezetés alatt azt vettem észre, hogy ha csak a jobb szememmel nézek, nagyon homályosan látok. Azt gondoltam, nem baj, most fáradt vagyok, holnapra elmúlik, de nem így történt - magyarázta a zenész a Blikknek, ám az nem derült ki, hogy pontosan mi is okozza ezt az állapotot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsát elhagyta a pasija, ettől készült ki - hírek ősz mellé

Az ATV pedig vélhetően milliókat bukott a műsorvezető távozásán.

37 · Sep 22, 2017 07:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments