Mai instahíradónk nem olyan lesz mint a tegnapi, amikor tematikus kiadással jelentkezhettünk, de ne aggódjanak, azért elég sok érdekes képet láttunk az ismertemberek oldalain.

Azt szokták mondani, hogy egy ember arca (annak is főleg az a része, ahol a szája van) nagyon sok mindent elárul, és ezt Tóth Vera is tudhatja, mert ő például egy olyan képet mutatott magáról, amelyen jól látszik, milyen sokat fogyott az elmúlt időszakban. Az egyidejűleg posztolt szövegből kiderül, hogy több mint negyven kilót, ami óriási teljesítmény, és jót tesz az egészségnek.

Most azért sokkal egészségesebb vagyok...❤️😎 #minusznegyvenvalahánykg

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Szabó Zsófi az RTL Klub huszadik születésnapjára ment el, róla azért találtuk érdekesnek ezt a képet, mert terhessége hetedik hónapjában jár. Arról, hogy valamelyes kiterjedése azért mégis van, ezzel a képpel inkább meggyőzött minket.

#rtl20 🎉🎁🎈🎂

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A celeb-testalkatok formálásának rejtelmeibe Dér Henrietta Instagramján tekinthetnek; mi már a nézésében elfáradtunk, de valószínűleg csak azért, mert hosszú volt a hét. Valószínűleg ilyesmitől is lehet valakinek olyan jó feneke, mint Bódi Sylvié is.

Olyan szempontból mégiscsak van valami kontinuitás a tegnapi instahíradóval, hogy Iszak Eszter a tegnapban is szerepelt – de ugyanúgy, ahogy a fehérneműs, a karcsú híresemberek között is helye van, úgyhogy tessék, még egy jól sikerült bugyireklám-fotó.

Egy kis werk by @tothferencmark 😉 #werk #photoshoot #lingerie #sloggi

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

mindeközben külföldön

A külföldi celebek közül mindenképpen meg kell mutatnunk Britney Spears posztját, amely azt örökíti meg, hogy egy vacsorán összetalálkozott Mariah Carey-vel. Több dolgot is szeretünk benne: egyrészt a spontán mosolyt, amelyet a két énekesnő egymástól függetlenül produkál, másrészt a poszt második képét, amely nekünk azt sugallja: oké, oké, ott volt Mariah, na de ezt nézzétek!!!

You never know who you’re going to meet at dinner parties!! 🎉 Great night! So much fun, thank you Cade! 🍃🍃

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Illetve Rihanna érdekes még, aki az alábbi posztja alapján képben van, mi folyik az interneten.

Az énekesnő most éppen egy Fenty Beauty nevű kozmetikummárkával tarolja le a piacot (varázsa: tényleg minden bőrszínű nőnek forgalmaz termékeket, így például alapozót is), az amerikai nők egyszerűen rajonganak érte. Viszont néhány Twitterező most döbbent rá, hogy a márka neve a legkevésbé sem homályos eredetű: Rihanna neve ugyanis Robyn Rihanna Fenty.

Na, ezek után posztolta magáról az alábbi képet, amely a mellékelt szöveg szerint azt ábrázolja, amilyen arcot vág, ha megkérdezik tőle, honnan jött a Fenty név.

when people ask how I came up with #FENTY @fentybeauty

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Tóth Vera szemlélteti, hogy leadott negyvenvalahány kilót

És milyen jól teszi! Mindeközben sokan mások viccesek, Iszak Eszternek meg jól áll a reklámbugyi.

41 · Sep 22, 2017 03:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments