Az Ördögűzőhöz és a Rosemary gyermekéhez hasonlítják a 90'-es évek egyik kultikus sorozata, a Sabrina, a tiniboszorkány rebootját, amiből azonnal feltételezhető, hogy az új verzióból minden, a régiben fellelhető nevetséges (bár pont amiatt szerethető) elemet ki fognak hagyni, úgyis mint a fekete, beszélő plüssmacskát (Salem), vagy a tinédzsereket jellemző, eltúlzott szerencsétlenkedés vicces megvalósításait.

A Warner Bros és a CW jelenleg egy egyórás spin-off epizódon dolgozik, amely a tervek szerint a 2018-2019-es évadra várható majd. A készítők (akik amúgy a Riverdale című misztikus thrillert is forgatták) azt ígérik, hogy az új sorozat sokkal sötétebb hangulatú, riasztóbb, és egyáltalán nem gyerekléleknek való lesz, ugyanakkor megmarad az alaphelyzet: Sabrina küzdelme saját, félig ember-félig boszorkány énjével.

A címén azért a biztonság kedvéért változtattak a készítők, nehogy valaki ugyanazt a tematikát várja, amit 20 évvel ezelőtt megszokott. Egyelőre az eredeti képregény-sorozat, a Chilling Adventures of Sabrina címén fut az egész, de majd idővel kiderül, hogy így hagyják-e. Arról egyelőre nem szól a fáma, ki játssza majd a címszerepet, amit annak idején Melissa Joan Hart kapott.  

Forrás: The Sun

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sabrina, a tiniboszorkány visszatér, na de hogyan?!

Valószínűleg a sorozat címe is más lesz, nehogy a nézőknek túlzott, vagy téves elvárásai legyenek.

9 · Sep 22, 2017 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments