Az előzetesek alapján nagyon, nagyon sokat vártunk a Feleségek luxuskivitelben című Viasat-realitytől, amely elvileg ugyanúgy működik, mint az Egyesült Államokban népszerű Real Housewives-sorozatok: 

adott néhány, nagyon jó anyagi körülmények között élő nő, akik elég naivak ahhoz, hogy nevetségessé tegyék magukat a tévében – vagy van annyi eszük, hogy jól jöjjenek ki belőle.

Aki viszont a külföldi évadokból egyetlen részt sem látott, annak egyetlen kérdés lesz érdekes: hogy szórakoztató tévéműsor lesz-e a Feleségek luxuskivitelben, vagy nem. 

Kik a szereplők?

Sok gazdag nő. Részletesebben:

- Köllő Babett, 38 éves színésznő;

- Farkas Rita, 48 éves étterem-tulajdonos;

- Vasvári Vivien, 26 éves illető; 

- Rubint Réka, 39 éves edző, életmódtanácsadó;

- Csősz Boglárka, 33 éves színésznő;

- Smaltig Dalma, 31 éves gyerekruha-tervező.

Ha önt pont ennyi érdekli az egészből, akkor: igen, aki alapvetően szívesen néz realityket, az valószínűleg szórakoztatónak fogja találni. Ezt azért gondoljuk, mert az első adás alapján jónak tűnik a szereplőválogatás; a személyek, akik körül a cselekmény forog (lásd jobb oldali, keretes listánkat), többé-kevésbé érdekesnek, konfliktusmágnesnek tűnnek, és olyan is akad köztük, akikhez képest a néző valódi szellemóriásnak érezheti magát. Arra nem mernénk nagyobb összegben fogadni, hogy Rubint Réka ugyanolyan központi szereplője lesz az eseményeknek, mint öt társa – az első adás alapján ő főleg kapós nevet és brandet hozott a műsornak. De hamar átveheti tőle a legérdekesebb karakternek járó figyelmet Vasvári Vivien, akinek olyan dolgok jönnek ki a száján, hogy „azért, mert személyzetnek hívjuk, még ugyanúgy szolgák”.

Az alábbi képre kattintva egy galéria nyílik, amelyben részletesen ismertetjük az első epizód tartalmát, és mutatunk róla számtalan képet. Ha fél a spoilerektől, akkor csak a screenshotokat nézegesse!

És most kicsit részletesebben is. Az évadnyitó, mint a realityknél általában, nagyjából képbe hozta a nézőket, hogy mire lehet számítani: bemutatták a szereplőket, és az első néhány percben bevágtak néhány előzetest a várható kalandokból: ezek alapján lesznek egymással hisztiző nők a műsorban, de bőven.

A valós nyitójelenetben Színművésznő Babett telefonon értekezett Színművésznő Boglárkával arról, hogy elmenjen-e egy közös ismerősük eljegyzési partijára (???), hiszen már foglalt magának fenékimplantátum-behelyezési időpontot, egy zürichi magánklinikán. Ez a maradék kétségeket is eloszlatta: igen, itt nagyon gazdag emberek fognak ilyesmiken gebődni. Végül, mivel hat hétig hason kell feküdni az implantátum-behelyezés után, a két nő abban állapodik meg, hogy hősünkbe majd télen beültettetik a művalag, mi meg addig tanakodhatunk, hogy ez csak alvásidőre vonatkozik, vagy a színésznőnek mindenről le kell mondania, marad a hasalás, a kerek fenék végett.

A bő ötven perces műsoridőt alaposan kitöltötték azzal, amivel kell: mindenkit kellőképpen megismertünk, de remélhetőleg maradtak még feltáratlan mélységek. Például Vasvári Vivien esetében meg mernénk rá esküdni – ha másért nem, legalább azért, mert az első epizódban két óra autózás után vette észre, hogy nem a Balatonon, hanem Budapesten van.

Na, mit szól?

De persze annak örülünk a legjobban, ha bővebben is kifejtik a véleményüket - azt is lehet!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
"Mindent elkövet azért, hogy ő nekem tudja nyújtani azt, amire vágyok"

A Feleségek luxuskivitelben szuper szórakozás, nagyon sok pénzzel, és rettentően kevés agysejttel.

83 · Sep 25, 2017 10:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments