Gyereket akar a Nagy-Britannia legelvetemültebb bűnözőjének tartott Charles Bronson, ráadásul nem mástól, mint Tom Hardytól. A férfi, aki 1974 óta folyton ki-be járt a börtönökből, hogy végül 1999-ben emberrablás miatt életfogytiglani büntetést kapjon, fél évvel ezelőtt jegyezte el szerelmét, akivel most családot szeretnének alapítani.

Mivel azonban Bronsonnak nem engedélyezik a börtönben az intim látogatást, így a rab más módszerhez folyamodik annak érdekében, hogy apa legyen. A férfi egy levélben írt arról, hogy Tom Hardyt szeretné felkérni arra, hogy ejtse teherbe a barátnőjét, Paula Williamsont.

Találkoznom kell Tommal, hogy megtudjam, mit szól az ötlethez. Szerintem Paulának tetszene a választásom. Vele is megbeszélem majd. Jót fog tenni neki, ha lesz mellette egy kisbaba, amíg az én szabadulásomat várja 

– írja Bronson, akit egyébként eredetileg, Michael Gordon Petersonnak hívnak, de mostanában azt szereti, ha Salvadornak nevezik.

Ám nem bízza a véletre a gyermeknemzés dolgát. A fogoly a levélben kitért arra is, hogy van B terve, ha Hardy netalántán nemet mondana erre pompás lehetőségre. Ebben az esetben Bronson Danny Dyer színészt kérné fel, hogy legyen bérapa.

A bűnöző egyébként vélhetően azért szeretné, ha Hardy nemzene gyereket a barátnőjének, mert a színész 2008-ban eljátszotta őt a Bronson című filmben. 

A rabnak egyéb tervei is vannak a jövőre nézve, szeretné hamarosan feleségül venni a barátnőjét, az esküvőt pedig már meg is álmodta. 

Mindenképp kell egy fehér ló, mert azt akarom, hogy Paula azon érkezzen. A gyűrűjét az egyik legjobb ékszerész, Andy Croft tervezi Doncasterben. Gyönyörű. Ja, és még valami fontos! Legyen egy nagy buli Londonban az esküvő után pár héttel. De ne ilyen bűnöző parti legyen, én művész vagyok, nem gengszter

- írja a levélben, amit teljesen egészében itt olvashat el.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tom Hardytól akar gyereket Charles Bronson

Nagy-Britannia legelvetemültebb bűnözője családot akar alapítani, és a színésztől kér segítséget ehhez. Nem is kicsit.

0 · Sep 29, 2017 03:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments